dinsdag 20 maart 2012

Zomaar een Kaartje

Ik heb dit kaartje gemaakt voor Tineke want die geeft een Candy weg en vind het leuk om kaartjes te ontvangen maar dat is geen verplichting. Ik vond het wel leuk om voor haar een kaartje te maken en dit is het geworden, volgens mij moet ze hem hebben ontvangen.

vrijdag 16 maart 2012

Challenge #19 Paaskaartje

Gisteren is weer de nieuwe challenge van The Dutch Magnolia Chickies begonnen. Deze challenge is bedacht door Karin en de opdracht is maak een paaskaartje met natuurlijk een magnoliaatje erop .Deze kaart heb ik vandaag op de bus gedaan voor de club van Cards and More want daar was een paasketting. Ga ook eens op het blog kijken naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot 30 maart 18.00u. Er is weer een mooie prijs te winnen die beschikbaar is gesteld door Miekelotte en we hebben ook een speciale gastdesigner en dat is Geralda van Unique Hobbyproducts en zij stelt ook een prijs beschikbaar bij 25 deelnemers .

dinsdag 13 maart 2012

Jongenskaartje

Dit kaartje heb ik gemaakt voor een jongetje van 9 jaar die ik als opdracht had gekregen van Post voor Kanjers. Er werd verteld dat hij van vissen hield vandaar dat ik dit vissertje heb gebruikt. Ik maak elke maand een kaartje voor iemand die ziek is en vind dat wel heel belangrijk dat die kindertjes een leuk kaartje krijgen

zaterdag 10 maart 2012

Verjaardags kaartje

Ik heb weer een kaartje gemaakt voor iemand van ons scrapclubje die jarig was en dit keer eens zonder magnoliaatje of ander stempeltje. Vond het ook wel een keer leuk om zoiets te maken. Ik ga zo weer bij iedereen langs want heb dat gisteren niet gedaan omdat ik ook met griepverschijnselen in bed heb gelegen en nu nog wel veel hoofdpijn heb maar verder gaat het wel weer en beetje.

woensdag 7 maart 2012

Mapje voor ATC kaartje

Ik heb meegedaan met het maandplaatje op de ATC kaartenclub en daar kreeg je dit plaatje en dan moet je er een ATC kaartje mee maken en naar iemand opsturen. Ik heb nog geen plastic hoesjes daarvoor dus heb er maar zelf een leuk mapje omheen gemaakt. Zo nu moet ik van de week nog 2 gewone kaartjes gaan maken.

zaterdag 3 maart 2012

DT-CALL bij DMCC

Hallo allemaal

Bij the Dutch Magnolia Chikies is een DT Call! Misschien iets voor jullie?? HIER kan je gaan kijken wat het precies inhoud.

donderdag 1 maart 2012

Challenge #18 Easelkaart

Vandaag is weer de nieuwe challenge van The Dutch Magnolia Chickies begonnen. Deze challenge is bedacht door Karin en de opdracht is maak een easelkaart en het thema en de vorm mag jezelf bedenken als er maar een Magnoliaatje opstaat. Ik heb deze easelkaart ook gemaakt voor een scrapvriendin die pas jarig is geweest. Ga ook eens op het blog kijken naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot 13 maart 18.00u. Er is weer een mooie prijs te winnen die beschikbaar is gesteld door Hobbyshoppie en we hebben ook een speciale gastdesigner en dat is Hanneke en zij stelt ook een prijs beschikbaar bij 25 deelnemers .