zondag 26 februari 2012

Vintage ATC kaartjes

Hier nog een paar ATC kaartjes en heb ze een beetje vintage gemaakt. Ik ben nu weer met een kerstkaartje bezig want in maart moeten er weer 2 af zijn.

zondag 19 februari 2012

ATC Kaartjes

Ik heb denk ik al een jaar van die ATC kaartjes in huis maar er nog steeds niets meegedaan en eindelijk ben ik vanavond er eens voor gaan zitten en heb deze 3 lieve poesjes gemaakt en het is heel leuk om te doen dus er zullen er wel meer volgen.

woensdag 15 februari 2012

Challenge #16 Embossing

Vandaag is weer de nieuwe challenge van The Dutch Magnolia Chickies begonnen. Deze challenge heb ik moeten bedenken en vond het wel eens leuk om iets op de kaart of creatie terug te zien van embossing en natuurlijk een Magnoliaatje erop. Ik doe zelf eigenlijk nooit embosse maar dacht dat is toch ook eigenlijk wel eens een keer leuk om te doen. Ga ook eens op het blog kijken naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot 28 februari 18.00u. Er is weer een mooie prijs te winnen die beschikbaar is gesteld door Miekelotte en bij 25 deelnemers gaat er ook nog een prijsje uit van Jane Creative.

zondag 12 februari 2012

Zakdoekdoosje

Een tijdje geleden was er op de club van Tiets een Sol en daar gingen ze een zakdoekdoosje maken, ik heb niet gelijk meegedaan maar vond het wel erg leuk om hem toch te maken., is altijd makkelijk om zoiets in huis te hebben voor als er eens iemand erg verkouden is en je wilt dan een aardigheidje geven.

maandag 6 februari 2012

Digi Wedstrijdkaartje

Bij Kaarten maken met Tiets kan je deze super leuke digi aanvragen maar je moet er natuurlijk wel een kaartje mee maken en dat kan tot 29 februari. Ik heb de sketch gebruikt van de club Crazy Meiden, dus kan hij gelijk bij alle twee meedoen. Deze digi is beschikbaar gesteld door Sylvia Zet

woensdag 1 februari 2012

Challenge #16 WINTER

Vandaag is weer de nieuwe challenge van The Dutch Magnolia Chickies begonnen. Deze challenge is bedacht door Anneke en ze wil graag een winter stempel/afdrukje op jullie creatie willen zien en dat kan bv. de sneeuwpop zijn, of Edwin/Tilda op de slee, tot winterse binnnen en buiten tafereeltjes als het maar een Magnolia stempel is. Ga ook eens op het blog kijken naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot 13 februari 18.00u. Er is weer een mooie prijs te winnen die beschikbaar is gesteld door Hobbyshoppie. Onze speciale gastdesigner is deze keer Jane van Jane Creative.
.