woensdag 25 januari 2012

Kerstkaartje

Ik doe mee bij de club Cards and More waar je dus 2 kerstkaartjes per maand moet maken en dan heb je er al lekker veel voor het einde van het jaar. Dit is is mijn tweede kaartje van deze maand en het was toch weer leuk om te maken vooral van dit winterse papier

zondag 15 januari 2012

Challenge #15

Vandaag is weer de nieuwe challenge van The Dutch Magnolia Chickies begonnen. Deze challenge is bedacht door Miriam en het is de bedoeling om een kaart te maken met bloemen en knopen en natuurlijk een magnoliaaltje. Ga ook eens op het blog kijken naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot maandag 30 januari 18.00u. Er is weer een mooie prijs te winnen die beschikbaar is gesteld door Miekelotte. Onze speciale gastdesigner is deze keer THEA van Krea teja en Thea stelt een prijs beschikbaar en deze gaat eruit bij meer dan 25 deelnemers.

woensdag 11 januari 2012

Twee L.O.'s

Op 1 januari is de club van Scrappers Design gestopt en ik had daar nog 2 l.o.'s voor gemaakt maar die gingen toen niet door en was ze vergeten om ze aan jullie te laten zien. Ik ben met verschillende kaartjes bezig voor DT schap maar kan dat nog niet laten zien want ben lekker vooruit aan het werken en ineens dacht ik aan deze l.o.'s want anders duurd het wel erg lang voor ik weer wat op mijn blog kan zetten.

woensdag 4 januari 2012

HOERA

En hier is dan het kaartje wat ik voor mijn zus haar verjaardag heb gemaakt ze was 2 januari jarig en ben het bij haar gaan afgeven want ze zat in een huisje bij ons vlakbij en zijn we lekker daar naar toe geweest.

zondag 1 januari 2012

Challenge #14 Project

Vandaag is weer de nieuwe challenge van The Dutch Magnolia Chickies begonnen. Deze challenge is bedacht door Yvonne en het is de bedoeling dat je creatie geen kaart is maar een doosje, label, projectje dus alles mag als er maar een magnoliaatje opstaat. Ik heb een klein boekje gemaakt maar het is nog niet helemaal af want er moeten foto's inkomen die vrijdag gemaakt zijn bij Paleis het Loo want daar waren wij met onze zoons en schoondocher omdat ik dinsdag 65 jaar ben geworden. Ga ook eens op het blog kijken naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot zaterdag 14 januari 18.00u. Er is weer een mooie prijs te winnen die beschikbaar is gesteld door Hobbyshoppie en bij 25 deelnemers zal nog een prijs beschikbaar gesteld worden door Jane Creative

GELUKKIG NIEUWJAAR

Ik wil iedereen een heel gelukkig, gezond en creatief 2012 wensen