vrijdag 28 oktober 2011

Vakantie Koffertje

Zaterdag hebben we een hele leuke en gezellige clubdag gehad in Eindhoven van de club Scrappers Design. Ineke en Patricia hadden een projektje verzonnen en het was een koffertje met daarin een leuk klein boekje . Ik had foto's meegenomen van een middagje buren die ik er wel geschikt voor vond want we wisten dat het iets met bruin was en daar vond ik sepia wel het mooiste voor en dit is het geworden. We hadden het allemaal klaar op enkele kleine details na die heb ik thuis af zitten maken want je vergeet altijd nog wel iets mee te nemen wat er nog op kan.

vrijdag 21 oktober 2011

Lief Kaartje

Ik zag opeens op zijn kast nog een kaartje staan die ik nog niet aan jullie heb laten zien. Ik heb dit zomaar een keer gemaakt omdat ik het afdrukje zo lief vond. Ik ben nu af en toe bezig met kerstkaartjes maar mag die nog niet op mijn blog zetten want anders zien ze ze al voor ze ze krijgen.

woensdag 19 oktober 2011

AWARD

Ik heb van de week weer een super mooie Award gekregen van Fabiola en voel me weer zeer vereerd. Ik ben altijd blij als ik zoiets krijg want dat doet je toch wel wat, Fabiola heel hartelijk bedankt en ik wil hem graag aan al mijn trouwe volgers geven want ik kan echt niet kiezen.

zaterdag 15 oktober 2011

Halloween

Vandaag is weer de nieuwe challenge van The Dutch Magnolia Chikies begonnen. Omdat het bijna Halloween is, heeft Miram bedacht dat Halloween het thema moest worden. Dus maak een kaart of project of doosje etc, als er maar een Magnolia opzit. Ik had geen Magnolia voor Halloween maar heb deze digi van Miriam gekregen en het papier heb ik van een scrapvriendin gekregen want dat had ik ook niet in huis want heb zelf niets met Halloween. Ga ook eens op het blog kijken naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot 31 oktober 23.59u. Er is een mooie prijs te winnen die beschikbaar is gesteld door Miekelotte en het is een papierset van Magnolia kerstpapier.

dinsdag 11 oktober 2011

Herfstkaartje

Bij de club van Cards and More was een herfstketting en ik dacht wat leuk daar doe ik eens aan mee heb toch nog herfstpapier en dit is het geworden. Hij is inmiddels bij de persoon aangekomen en mag hem dus ook aan jullie laten zien. Ik wil jullie ook nog bedanken voor de lieve reacties op het vorige berichtje over mijn rugpijn. Het gaat gelukkig weer iets beter maar over gaat het nooit maar kan er gelukkig goed mee omgaan dat heb ik geleerd in een ruggroep.

vrijdag 7 oktober 2011

Verjaardagskaartje

Morgen is er een scrapvriendin van ons clubje jarig en dan sturen we natuurlijk altijd een leuk kaartje en heb dus dit kaartje naar haar toegestuurd.

zondag 2 oktober 2011

Herfstkaartje

Vandaag is weer de nieuwe challenge van The Dutch Magnolia Chikies begonnen. Dit keer is het de bedoeling dat je een herfstkaartje maakt en dan ook met de echte herfstkleuren, er moet natuurlijk ook een Magnolia stempel op zitten. Dit thema is bedacht door Yvonne. Ga ook eens op het blog kijken naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot 14 oktober 23.59u. Er is een mooie prijs te winnen die beschikbaar is gesteld door Karin van Hobbyshoppie.