vrijdag 29 juli 2011

Kaartje in 1 hoofdkleur

Vandaag is er weer een nieuwe challenge op het EHI Challenge Blog begonnen. Dit keer is het de bedoeling om een kaartje in 1 hoofdkleur te maken. Ik heb eens geprobeerd om een vintage kaartje te maken en hoop dat jullie het een beetje gelukt vinden. Zijn jullie nieuwsgierig wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even een kijkje nemen op het blog van EHI en doe gezellig mee. Je kunt meedoen tot 31 augustus i.v.m. vakantie en je kaartje kan je nu plaatsen via Inlinkz.

donderdag 28 juli 2011

SOL Kaartje

Gisteravond was er op de club van Cards and More een Sol en dit keer hadden ze een sketch geplaatst en ik vond het wel een leuke sketch en ben daar dus gelijk mee aan de gang gegaan. Alleen had ik papier klaar liggen, maar toen ik bezig was vond ik het toch niet mooi hiervoor en ben toen aan het zoeken gegaan naar ander papier en vond dit Bo Bunny papier er wel heel leuk voor en dit is het resultaat geworden

woensdag 27 juli 2011

L.O. Jaarboek


Ik heb weer twee kanten van mijn jaarboek af en dat is mei en juni. April had ik af maar ben er nog niet tevreden over dus die zien jullie later.

zondag 24 juli 2011

HOERA

Ik had mijn gewonnen pakketje van Karin van Knutsel en Zo binnengekregen en wat een super mooi pakketje was het, er zaten heel veel leuke dingen in met o.a. het papier van Eline's Huis in the Meadow en daar heb ik vandaag dit kaartje mee gemaakt en er zullen zeker nog meer kaartjes of doosjes met dit papier voorbij komen. Ik heb voor het eerst gekleurd met de refills maar de kleur is misschien niet helemaal dezelfde maar ik heb er pas een paar gekocht dus moest met de kleuren doen die ik heb. De sketch komt van de club Crazy Meiden daar hebben ze een vakantie sketch staan.

vrijdag 22 juli 2011

Forever Friends

Op het blog van Tineke staat een oproep voor een DT Call op haar nieuwe Forever Friends Challenges blog. Het lijkt me heel leuk om in het DT team te komen want de Forever Friends beertjes zijn wel heel erg leuk. Ik heb ze nog niet veel gebruikt maar nu ik met de Refills ga kleuren vind ik ze veel leuker. Dit kaartje heb ik gemaakt om mee te dingen naar een plaatsje in het DT Team.

woensdag 20 juli 2011

Geslaagd voor Rijbewijs

Bij Margo kon je meedoen met een candy omdat ze geslaagd was voor haar rijbewijs. Je kon zo meedoen maar je kon ook een kaartje sturen en dat heb ik gedaan want dat vind ik altijd juist leuk om te doen. Ik had een afdrukje van de auto van magnolia dus die vond ik wel toepasselijk. Het papier is van de cardkit van Simpelscrappen die ik voor het eerst heb ontvangen. Ik heb net gelezen dat ze hem heeft ontvangen dus kan ik hem nu aan jullie laten zien.

dinsdag 19 juli 2011

Drie maanden van mijn jaarboek

Ik had me opgegeven om mee te doen bij de club Scrapper Design met het jaarboek van Special Moments 2011. Het is de bedoeling dat je iedere maand een l.o. maakt met een speciaal moment van jezelf in die maand en je krijgt dan ook nog een sketch daarvoor. Ik had in januari de eerste maand af maar vond het model toch niet zo leuk en heb het lang laten liggen en ben er nu eindelijk weer mee begonnen en ga er een vierkant boek van maken van 20x20. Ik weet nog niet hoe ik het ga inbinden maar dat zie ik wel als het aan het einde van het jaar af is. Ik heb de eerste 3 maanden helemaal klaar en de volgende 3 zijn bijna klaar en dan ben ik weer helemaal bij.

zondag 17 juli 2011

Zomers kaartje

Gisteren is er weer een nieuwe challenge op het EHI Challenge Blog begonnen. Dit keer is het de bedoeling om een lekker zomers kaartje te maken, maar er moet wel een geponste rand op zitten. Dit keer hebben we ook een leuk prijsje en dat is een knipvel en 3 stempels naar keuze bij Karen Doodles. Zijn jullie nieuwsgierig wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even een kijkje nemen op het blog van EHI en doe gezellig mee. Je kunt meedoen tot en met donderdag 28 juli en je kaartje kan je nu plaatsen via Inlinkz.

zaterdag 16 juli 2011

VAKANTIE

Bij de Dutch Magnolia Chickies Challenge blog is weer een nieuwe challenge van start gegaan. Dit keer is het thema "Vakantie" die bedacht is door Anneke. Deze challenge loopt iets langer dan normaal (door de vakantie periode) en daarom kunnen jullie meedoen tot 12 augustus. Op 12 augustus wordt ook de winnaar bekend gemaakt. De nieuwe challenge begint op 2 september. Ga ook eens een kijkje nemen naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe allemaal gezellig mee en als je meedoet gebruik dan wel een Tilda of Edwin. Mijn kaartje doet ook mee op het blog van Duo Challenge
Dit keer kun je deze geweldige stempel winnen die gesponsord wordt door Miekelotte

woensdag 13 juli 2011

Digi wedstrijd

Bij de club Cards & More zag ik dat ze een hele leuke digi-wedstrijd hebben en ik vond de digi wel erg leuk en dacht daar doe ik dus maar aan mee en dit is het kaartje geworden

zaterdag 9 juli 2011

Verjaardagskaartje

Van de week een beetje druk gehad want ze hebben bij mijn zoon een nieuw plafond erin gemaakt en nu moest heel zijn kamer leeg en dan ga je als moeder natuurlijk helpen met schoonmaken enzo. Maar toen ik gisteravond thuis kwam moest ik ook nog snel een kaartje maken voor de kleindochter van de vriendin van onze oudste zoon die morgen 1 jaar wordt. Ik kon niet echt papier er voor vinden en ineens dacht ik oh ja er ligt boven nog basic grey papier wat ik wel voor een klein kindje kan gebruiken en die de teletubbies erg leuk vind. Dus snel een kleurplaat gezocht op internet en uitgeprint en dit is het resultaat geworden en mijn zoon neemt hem morgen mee en die vond hem gelukkig erg mooi

donderdag 7 juli 2011

Kaartje van de vakantieschets

Bij de club van Crazy Meiden hadden ze een vakantie schets en die vond ik wel erg leuk om te maken en dit is het resultaat wat ik ervan gemaakt heb.

woensdag 6 juli 2011

Kaartje van de Hyves Club

Op Hyves is een nieuw kaarten clubje opgericht door Denise en Mariska en ze hebben hun eerste wedstrijd erop staan en dat is deze sketch en je kan nog een paar dagen meedoen en je kan 2 digi stempels winnen van Karens Doodles. Ik vond het een leuke sketch en heb er dit kaartje van gemaakt en doe dus nu mee met die challenge van het kaarten clubbie

zondag 3 juli 2011

Verjaardags Kaartje

Vrijdag is er weer een nieuwe challenge op het EHI Challenge Blog begonnen. Dit keer is het de bedoeling om een vierkant kaartje te maken maar aan één zijde mag hij niet recht zijn. Ik heb hem dus aan één zijde half rond gemaakt en aan de binnenkant ook versiert want dat vond ik wel leuk voor iemand die van de week 60 jaar wordt. Ik hoop niet dat ze op mijn blog komt kijken.Zijn jullie nieuwsgierig wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even een kijkje nemen op het blog van EHI en doe gezellig mee. Je kunt meedoen tot en met donderdag 14 juli aanstaande.

vrijdag 1 juli 2011

The Dutch Magnolia Chikies Challenge #4

Vandaag gaat de 4de challenge van The Dutch Magnolia Chickies Challenge van start en dit is de eerste keer dat ik als DT member meedoe. Er is een sketch gemaakt door Miriam en de voorwaarde is maak een langwerpige kaart, dus geen vierkante of een A5 model, verder mogen jullie hem zelf indelen als de sketch er maar uit te halen is en er een Magnolia stempel opzit. Jullie hebben de tijd tot 15 juli en de inzending kunnen jullie hier achterlaten. Ga ook eens een kijkje nemen naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben.
De sponser is Karin van Hobbyshoppie en hier kunnen jullie zien welke mooie prijs ze beschikbaar stelt.