woensdag 29 juni 2011

Geboorte Kaartje

Bij kennissen van ons was al op 10 juni een dochtertje geboren maar ik was er nog niet toegekomen om een kaartje te maken maar van de week ben ik er toch maar eens voor gaan zitten en dit is het resultaat geworden. Ik maak ze zo weinig dat ik echt even moest gaan nadenken wat ik wilde maken. Ik was er eerst niet tevreden over en heb het daarom even laten liggen en ineens zag ik wel weer leuke dingen en toen was hij zo af.

dinsdag 28 juni 2011

Kaartje met lootjes

Een tijdje geleden ben ik naar het feestweekend van Scrapdelight geweest en bij afrekenen kreeg je lootjes. Ik had toen niets gewonnen maar nu kan je de lootjes ergens op gaan verwerken, dus een kaart, tag of iets anders en kan je nog meedingen naar een prijsje. Ik heb een klein kaartje gemaakt van de restjes van Magnolia papier en daar de lootjes ingestopt en nu maar afwachten tot 30 juni

zondag 26 juni 2011

HOERA

Een tijdje geleden had ik eens magnolia papier gekocht maar nog steeds niets meegedaan en nu eindelijk een kaartje ermee gemaakt. Vind het wel erg leuk papier. Ik heb ook eens de randjes bewerkt vond dat wel een leuk effect hebben

zaterdag 25 juni 2011

AWARD

Ik ben weer vereerd met een mooie AWARD die ik heb gekregen van Fabiola uit Zwitserland en er stond dat je 7 dingen van jezelf moet vertellen maar dat heb ik al eens gedaan en ook moet je hem doorgeven aan 8 mensen maar ik heb zoveel volgers die altijd zulke lieve reacties achterlaten dat ik hem graag aan al mijn volgers wil geven

woensdag 22 juni 2011

DOOSJE

Gisteren kreeg ik nog een pakketje van Marianne Design met de super gave labels erin en ben daar gelijk mee aan de slag gegaan. Want op de club van Marianne Design kan je een patroon aanvragen van een heel leuk doosje, maar op het doosje moeten natuurlijk wel materialen van Marianne zitten. Ik heb wel bloemen en vlinders en de vogel van haar maar de tags had ik nog niet en nu heb ik de kleine tag er ook opgezet. Ik ben nu bezig met een boekje van High Tea met de cupcakes en de labels erin maar is nog niet helemaal af.

maandag 20 juni 2011

VISSERTJE

Bij de club Cards and More was een sol met een mannenkaart en bij de club Crazy Meiden was een sketch en dan iets zomers, die je kon maken voor de maand juni en ik dacht daar ga ik eens een kaartje mee maken die gelijk met allebei mee kan doen en volgens mij is dat wel gelukt, want het vissertje zit lekker met korte mouwen aan de waterkant.

vrijdag 17 juni 2011

CUPCAKE KAARTJE

Ik kwam op de site van Marianne Design en zag dat je je daar kon opgeven om "Designer for a Day" te worden. Ik heb me gelijk opgegeven omdat het me erg leuk leek om een kaartje met een cupcake stans te maken of een boekje (waar ik ook nu mee bezig ben). Je hoeft alleen maar je naam en blog door te geven. Twee dagen later lag er in mijn brievenbus een envelop met de cupcake stans erin en wat was ik blij. Ik ben gelijk aan een kaartje begonnen want papier met cupcakes erop had ik al in huis. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.
Deze Award heb ik nu ook van Marianne Design ontvangen

woensdag 15 juni 2011

NIEUWTJE

Ik heb een nieuwtje
Ik ben vandaag gevraagd om in het Design Team van The Dutch Magnolia Chickies te komen en natuurlijk heb ik gelijk ja gezegd. Er was een DT Call en had toen een kaartje ingestuurd en nu ben ik het geworden. Ik ben benieuwd wat we allemaal gaan maken en ik hoop dat er veel mee gaan doen.

zondag 12 juni 2011

Boekje Tim Holz

Het is alweer een tijdje geleden dat we een workshop hadden bij de Scrapheap. We hebben toen een boekje gemaakt met allemaal technieken en materialen van Tim Holz. Ik heb foto's van onze zoons erin verwerkt toen ze nog klein waren en een beetje allemaal in dezelfde leeftijd. Je moest sepia foto's met stukjes kleuren foto's verwerken. We hebben het natuurlijk niet afgekregen dus thuis elke keer er iets aangedaan en nu is het dan eindelijk helemaal af en kan ik het aan jullie laten zien en ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

vrijdag 10 juni 2011

Voorjaars L.O.

En dit is dan mijn l.o. die ik gemaakt heb als DT member van de club Scrappers Design. Dit keer is het de bedoeling om een voorjaars l.o. met als hoofdkleur Wit/Geel/Oranje te maken. Een tijd geleden zijn we met ons scrapclubje naar Den Bosch geweest en daar heeft één van ons clubje ons een hele rondleiding gegeven en ook zijn we met een boot gaan varen onder Den Bosch, wat was dat super leuk. Maar ja je wordt er wel moe van vandaar deze l.o. Ga eens een kijkje nemen bij scrappers desing naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee het kan tot 31 augustus, want er is nu een zomerstop, je kan een digibon van 15 euro winnen bij Harlekino

woensdag 8 juni 2011

Zomers Kaartje

Ik heb eens een zomerskaartje gemaakt want dat stond bij de sketch van Scrap & More en ook bij The Dutch Magnolia Chickies challenge blog en nu wil ik dus bij allebei meedoen met de challenge en vandaar dit kaartje

maandag 6 juni 2011

Kadootjes

En hier zijn dan de kadootjes die wij aan onze zoon hebben gegeven, Meestal geef ik geld maar dat wilde hij niet en hij wist ook nog niet wat hij precies wilde hebben en toen dacht ik ik ga een portemonnee maken met een tegoedbon erin en een leuke foto van hem en zijn vriendin. Ik heb ook nog een fles wijn versiert die gelijk meedoet bij Cards etc Shop, ik vond dat patroon wel erg leuk zo met die stropdas en heb er zelf aan beide kanten nog zakjes opgemaakt.

HOERA

Vandaag is onze oudste zoon jarig en die wordt alweer 40 jaar, waar blijft de tijd. Ik heb dit kaartje voor hem gemaakt en nog twee kado-verpakkingen maar die laat ik jullie vanavond zien want soms kijkt hij wel eens op mijn blog en dit kaartje moet hij nu wel gehad hebben.
Dit kaartje doet ook mee met de wedstrijd bij de club Scrap en Stempel

zaterdag 4 juni 2011

Beterschapskaartje

Gisteren is er weer een nieuwe challenge op het EHI Challenge Blog begonnen. Dit keer is het de bedoeling om een beterschapskaartje te maken. Zijn jullie nieuwsgierig wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even een kijkje nemen op het blog van EHI en doe gezellig mee. Je kunt meedoen tot en met donderdag 17 juni aanstaande.

donderdag 2 juni 2011

Kaart met Kado-verpakking

Het is alweer juni en weer tijd voor nieuwe wedstrijden van de Scrappers Design club.Er is een kaartenwedstrijd en een l.o.wedstrijd, voor de kaartenwedstrijd is het nu de bedoeling dat je een kaart maakt met een kado-verpakking erop. Dit kaartje heb ik ook gelijk gemaakt voor een scrapvriendin van ons clubje die in mei jarig was en had er lekkere chocolaatjes ingedaan. De l.o. laat ik jullie van de week pas zien. Ga ook eens kijken wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee, je hebt de tijd tot 31 augustus want er is nu een zomerstop en je kan een digibon winnen van 10 euro bij Phooka