vrijdag 29 april 2011

Rugzakje

Vorige week kwam ik dit patroontje tegen bij mijn bestanden en dacht ja die ga ik eens maken en ik was bij mijn papier aan het zoeken en toen ik dit papier zag dacht ik yes dit ga ik er voor gebruiken. Mijn vroegere buurmeisje haar dochter is helemaal gek van mijn doosjes enzo dus dacht daar ga ik het aan geven maar nu nog niet want ik vind het ook leuk op mijn kast staan dus daar blijft het nu even opstaan.

dinsdag 26 april 2011

Verjaardagskaartje MAX

Vandaag is de hond van onze jongste zoon jarig en is 7 jaar geworden. Zondag waren we bij hem aan het eten en voor de gein zei hij dat hij wel een kaartje verwachte en wilde daar een foto van hemzelf op hebben. Dus toen wij thuis kwamen ben ik gelijk aan de gang gegaan en dacht ik ga er een foto van hun samen op doen. Ik had nog leuk hondenpapier en dit is het toen geworden. Hij heeft hem nog niet gezien want ik heb hem gisteren op de bus gedaan en ben benieuwd hoe hij hem vind.

De sketch komt van http://www.justscrapstuff.nl

maandag 25 april 2011

Selinho

Dit is een Award die aangeboden wordt aan blogs die mooi en inspirerend werk tonen. Ik heb hem gekregen van Edilza Teixeira uit Rio de Janeiro in Brazil. Ik voel me natuurlijk weer zeer vereerd en wil Edilza daar ook heel hartelijk voor bedanken. Ik moet hem weer doorgeven maar wil hem aan al mijn trouwe volgers geven want ik kijk graag op jullie blogs en jullie inspireren mij dus ook weer.

zaterdag 23 april 2011

HOERA

Ik ben lekker een dagje wezen croppen bij De Scrapheap en het was heel erg gezellig, ben weer aan een nieuw project begonnen maar is nog lang niet klaar dus dat houden jullie nog van mij te goed.
Het is een dagje later geworden maar er is een nieuwe challenge op het EHI Challenge Blog. Dit keer is het de bedoeling om een kaartje te maken n.a.v. een sketch. Zijn jullie nieuwsgierig wat de ander DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even een kijkje nemen op het blog van EHI en doe gezellig mee. Je kunt meedoen tot en met donderdag 5 mei aanstaande.

Ik wil jullie ook allemaal nog hele fijne paasdagen wensen

vrijdag 22 april 2011

Tasje

Ik heb nog maar een tasje gemaakt had er gewoon zin in om het nog eens te maken. Het heeft nog geen bestemming maar is altijd makkelijk. Ik had even zin om eens iets anders te maken, heb ook nog een rugzakje gemaakt maar die zien jullie volgende week.

maandag 18 april 2011

Achthoekig Doosje

Zondag hadden we de tweede workshop bij de Scrapheap, want dit project bestaat uit twee workshops. Dit doosje hadden we eerst gemaakt maar moet alleen nog de rand aan de onderkant zwart schilderen en gisteren hebben we het achtkantige boekje in elkaar gezet en daar zitten allelei verborgen dingen in. Het boekje is nog niet klaar want ik moet ale foto's er nog inplakken en ook nog versieren. Dit wordt een boekje met alleen foto's van mezelf. Dat zal nog wel even duren voor het klaar is maar wilde jullie dus alvast het doosje laten zien.

zaterdag 16 april 2011

AWARD

Ik heb weer een super mooie Award gekregen van Fabiola en voel me weer zeer vereerd. Het is de bedoeling dat je hem doorgeeft aan je trouwe volgers die altijd zulke lieve en leuke reacties geven. Ik wil hem daarom aan al mijn trouwe volgers geven want als ik ze allemaal moet opschrijven die altijd lieve reacties achterlaten, waar ik heel erg blij mee ben en ze ook voor wil bedanken, dan is mijn blog zo vol. Dus neem hem maar lekker mee

vrijdag 15 april 2011

Paas Kadootje


Een scrapvriendin en ik vonden het leuk om de andere vriendinnen van ons clubje een klein paaskadootje te geven. Ik had dit papier gekocht en zag dit leuke patroontje bij iemand op het blog staan en dacht dit is wel leuk om te maken. Toen ik ze klaar had heb ik ze aan mijn scraopvriendin gegeven en zij heeft er paaseitjes ingedaan. Ze vonden het gelukkig erg leuk om te krijgen

dinsdag 12 april 2011

Een Tasje

Ik heb ook een tasje gemaakt met de mal van Crealies. Eén van mijn scrapvriendinnen heeft de mal van dit tasje en ik heb hem dus even geleend want de vriendin van onze zoon is zaterdag jarig en ik had al een kaart gemaakt maar die mag ik nog niet laten zien want die doet mee met een DT schap van mij. Ik vond het ook wel leuk om eens een tasje te geven en doe daar dan lekker bonbons in

zondag 10 april 2011

Geborduurd Kikkerkaartje

Vrijdag is op het EHI borduurkaarten challenge blog weer de nieuwe challenge begonnen van borduren op kaarten en dit keer is het de bedoeling om een kikkerkaartje te maken en het maakt niet uit welk patroon je er voor gebruikt. Ik ben een beetje later met het plaatsen maar had ook eerst al het scrapkaartje en ik ben er ook niet echt tevreden over want ik ben niet van de 3D. Lieve blogvriendinnen die graag borduren kom eens een kijkje nemen op het EHI borduurkaarten blog en kijk wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot 7 mei.

vrijdag 8 april 2011

Kikker kaartje

Het is weer vrijdag dus is er een nieuwe challenge op het EHI Challenge Blog. Dit keer is het de bedoeling om een kaartje te maken met een kikker of kikkers erop. Zijn jullie nieuwsgierig wat de ander DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even een kijkje nemen op het blog van EHI en doe gezellig mee. Je kunt meedoen tot en met donderdag 21 april aanstaande.

woensdag 6 april 2011

Kleine workshop

Bij de club van Scrappers Design kan je een patroontje downloaden en kan je meedoen met deze wedstrijd en deze duurt tot 31 mei. Je kan ook nog een leuk prijsje winnen. Heb je zin om mee te doen ga dan eens kijken wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee

maandag 4 april 2011

Nostalgische L.O.

En dit is dan mijn l.o. die ik gemaakt heb als DT member van de club Scrappers Design. Dit keer is het een l.o. naar aanleiding van een foto. Ik kwam deze oude foto tegen van mijn vader met zijn ouders en dacht dit vind ik nou een super gave foto als voorbeeld van onderstaande foto. Ik haal er oud en nostalgie uit. Ga eens een kijkje nemen bij scrappers desing naar wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee het kan tot eind april en je kan een digibon van 15 euro winnen bij Harlekino

zaterdag 2 april 2011

twisted Easelcard

Het is alweer april en weer tijd voor nieuwe wedstrijden van de Scrappers Design club.Er is een kaartenwedstrijd en een l.o.wedstrijd, voor de kaartenwedstrijd mag alles dit keer. Ik dacht ik ga eens een twisted easelcard maken want die had ik al een paar keer voorbij zien komen en vond die wel erg leuk. De l.o. laat ik jullie van de week pas zien. Ga ook eens kijken wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee, je hebt de gehele maand de tijd en je kan een digibon winnen van 10 euro bij Phooka