maandag 31 januari 2011

Doosje

Ik heb eens meegedaan op de club Scrap en Stempel want daar kon je dit doosje maken volgens een patroon. Ik vond het wel een heel leuk doosje dus dacht ik doe eens gezellig mee. Het is vandaag de laatste dag dat je het mag inleveren. dus ben nog maar net op tijd.

CANDY GEWONNEN BIJ NELLIE

Vanmorgen toen ik mijn laptope opstartte en naar mijn mail ging zal ik tot mijn verbazing dat ik een mailtje had gehad van Nellie Hulsebos met de mededeling dat er iets leuks op haar blog stond. Ik was natuurlijk nieuwsgierig en ben gelijk gaan kijken en zag dat ik de Candy had gewonnen en ook nog een mooie magnolia stempel. Wat was ik blij zeg en heb haar natuurlijk gelijk bedankt daarvoor en nu mag ik voor 20 euro uitzoeken bij Doe@Ding. Ik heb al een mooie pons gezien die ik graag wil hebben en ga nog even verder kijken. Zodra ik het binnen heb zal ik het jullie laten zien.

vrijdag 28 januari 2011

Kaartje voor EHI

Het is weer vrijdag dus is er een nieuwe challenge op het EHI Challenge Blog. Dit keer is het de bedoeling dat je maar twee kleuren gebruikt. Dit papier van Bo Bunny vond ik zo mooi en gelijk in twee kleuren. Het stempeltje zag ik voorbij komen en was er helemaal weg van dat ik het gelijk gekocht hebt en dit kaartje ermee heb gemaakt. Zijn jullie nieuwsgierig wat de ander DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even een kijkje nemen op het blog van EHI en doe gezellig mee.

dinsdag 25 januari 2011

Kerstkaartje

Op het blog van Kitty-kerstkaartenclub kan je meedoen met de kerstkaarten en het is de bedoeling dat je 1 keer per maand een kerstkaartje scrapt of borduurd of iets anders maakt voor kerst. Ik heb dus mijn 1ste kerstkaartje voor 2011 gemaakt.

maandag 24 januari 2011

Meisjes Kaart

Gisteren is op het EHI borduurkaarten challenge blog weer de nieuwe challenge begonnen van borduren op kaarten en dit keer is het de bedoeling dat je een meisjeskaart maakt en het maakt niet uit welk patroon je er voor gebruikt. Lieve blogvriendinnen die graag borduren kom eens een kijkje nemen op het EHI borduurkaarten blog en kijk wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot zondag 6 februari.

vrijdag 21 januari 2011

Beterschapskaartje

Het is weer vrijdag dus is er een nieuwe challenge op het EHI Challenge Blog. Dit keer hebben we weer een leuke sketch die gemaakt is door Ida. Ik heb er een beterschapskaartje van gemaakt en ik stuur hem morgen ook gelijk op naar iemand die volger is van mij en die het goed kan gebruiken. Zijn jullie nieuwsgierig wat de ander DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even een kijkje nemen op het blog van EHI en doe gezellig mee.

woensdag 19 januari 2011

Special Moments l.o.

Ik heb me opgegeven om mee te doen bij de club Scrapper Design met het jaarboek van Special Moments 2011. Het is de bedoeling dat je iedere maand een l.o. maakt met een speciaal moment van jezelf in die maand en dit was voor mij een speciaal moment op 2 januari met ons gezin bij de Hunebedden in Borger. Het moet aan het einde van het jaar een boekje worden. Ik had dit model boekje nog liggen en vond het hier wel erg leuk voor, alleen moet ik de l.o. wel iets aanpassen. De voorkant heb ik bijna af maar ben het er nog niet helemaal mee eens misschien ga ik hem nog veranderen maar als hij klaar is zien jullie hem gelijk

zondag 16 januari 2011

Easelkaart voor Challenge Februari

Gisteren is de nieuwe challenge van Hobbyscrapcards and Gifts weer van start gegaan en dit keer is het de bedoeling dat je een Easelkaart maakt. Dit kaartje heb ik gemaakt als DT lid en is tevens voor een scrapvriendin die volgende week jarig is, dus ik hoop dat ze nu even niet op mijn blog komt. Ga ook eens een kijkje nemen op het blog van Hobbyscrapcards om te kijken wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe allemaal gezellig mee en dat kan t/m 11 februari. Ben je nog geen volger van dat blog meld je dan aan want bij 50 volgers wordt er een scrappakketje verloot

zaterdag 15 januari 2011

EHI Challenge Blog challenge

Er is weer een nieuwe challenge op het EHI Challenge Blog gezet. Dit keer hebben we weer en leuke sketch die gemaakt is door Tamara. Ik heb een paar keer niet meegedaan zoals jullie weten maar vanaf nu neem ik mijn DT schap weer lekker op. Zijn jullie nieuwsgierig wat de ander DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even een kijkje nemen op het blog van EHI en doe gezellig mee.

donderdag 13 januari 2011

Een AWARD

Ik heb een Award gekregen van Jacqueline en daar ben ik weer heel erg blij mee en voel me ook weer zeer vereerd. De Award is voor diegene die nog een ruggensteuntje kunnen gebruiken of die pas begonnen zijn met een blog. Volgens mij zijn al mijn volgers al wel een tijdje bezig met hun blog dus wil ik hem eigenlijk aan al mijn trouwe volgers geven. Vandaag 26 januari heb ik deze Award ook van Jacqueline ontvangen en ik voel me weer zeer vereerd, heel hartelijk bedankt Ik heb hem vandaag 8 februari ook gekregen van Kitty, Suzy en Sietie ik begin er gewoon van te blosen, Kitty, Suzy en Sietie heel erg bedankt vandag 27 februari heb ik hem ook van Saskia gekregen en ben er weer erg blij mee bedankt Saskia

dinsdag 11 januari 2011

Boekje Oud & Nieuw

En hier is dan mijn boekje wat ik leeg al heb laten zien. Eindelijk weer eens iets op mijn blog. De week na mijn vakantie heb ik het erg druk gehad en even een dipje van scrappen maar het is weer terug hoor, Ik heb eerst even wat kaartjes gemaakt voor mijn DT schappen maar die mag ik jullie nog niet laten zien. Gisteravond dus maar aan dit boekje begonnen met foto's van onze vakantie naar Borger. Dit is maar een kleine impressie, ik wil deze foto's en nog veel meer foto's nog een keer in een clearboekje verwerken maar dat duurt nog even.

woensdag 5 januari 2011

Kaartje voor de club van Scrappers Design

Op de Club van Scrappers Design is weer de maand wedstrijd begonnen waar je leuke prijsjes kan winnen. Je kan meedoen met een kaartchallenge en een l.o. challenge. Ik ben vanaf nu dus DT lid maar had door mijn vakantie geen tijd om de l.o. te maken maar heb toch snel even dit kaartje gemaakt. Dus doe gezellig mee en op de club kan je de creaties van de andere DT leden zien en de Freebie Digi kan je daar gratis downloaden.

maandag 3 januari 2011

Een heel gelukkig 2011

Ik ben weer terug van een super leuke vakantie, zoals jullie op de foto kunnen zien en wil jullie nog een heel gelukkig, gezond en creatief 2011 wensen.

Ik wil jullie allemaal ook heel erg bedanken voor de lieve en leuke reacties op mijn blog in het afgelopen jaar.
Morgen ga ik al jullie nieuwste creaties weer bewonderen.