zondag 31 oktober 2010

Kerstkaartje voor Anya

We hebben weer een nieuwe challenge van Anyone for Anya. Dit keer is het een leuke sketch en ik heb er weer een kerstkaartje van gemaakt want het is zo kerst en je komt er altijd te kort. Ga ook eens een kijkje nemen op het blog van Anya om de voorbeelden te bekijken van de andere DT leden en doe gezellig mee want je kan weer een mooie prijs winnen en onze sponsor van deze week is Stephanie van Simon Says Stamp. En de prijs is $ 15.oo aan voucher daar te besteden

vrijdag 29 oktober 2010

EHI Challenge Blog challenge 22

Het is weer vrijdag dus weer tijd voor een nieuwe challenge van EHI Challenge Blog. Dit keer is het de bedoeling om een kaart te maken met 2 design-papiertjes, bloemen en een afdrukje. Het is leuk om te doen want je zit niet aan een sketch vast, ik heb er maar weer een kerstkaartje van gemaakt. Zijn jullie nieuwsgierig wat de ander DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even een kijkje nemen op het blog van EHI en doe gezellig mee

woensdag 27 oktober 2010

Stempel

Dit keer eens geen nieuw kaartje maar een stempel. Ik heb een maand geleden verschillende foto.s van kaarten opgestuurd naar Greeting Farm in Amerika en daar hebben ze deze uitgekozen voor twee beurzen in Amerika. Dus dit kaartje heeft dus in Amerika op de beurs gehangen en ik heb van hun een stempel mogen uitzoeken en had dit stempeltje gekozen en vandaag ontvangen en vond het wel leuk om dit aan jullie te laten zien want ben er best een beetje trots op dat ze deze hebben uitgezocht voor Amerika.

dinsdag 26 oktober 2010

Herfst kaartje

Op het EHI borduurkaarten challenge blog is de 3e challenge begonnen van borduren op kaarten en dit keer is het de bedoeling dat je een herfstkaartje maakt met rond om borduren met een patroontje van Jenine. Ik kon hem niet eerder plaatsen want heb ook mijn verplichting aan Anyone for Anya en die begint altijd op zondag ochtend, vandaar dat ik deze nu pas kan laten zien. Kom eens een kijkje nemen op het EHI borduurkaarten blog en kijk wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot zondag 7 november.

maandag 25 oktober 2010

Halloween

We hebben weer een nieuwe challenge van Anyone for Anya. De opdracht deze keer is HALLOWEEN. Ik heb helemaal niets met Halloween dus vond het ook moeilijk om daar een kaart voor te maken en ben er dan ook helemaal niet tevreden over. Als jullie van halloween houden doe dan gezellig mee want je kan weer een mooie prijs winnen en onze sponsor van deze week is Nikki van Bunny's ambachtelijke Zoe en ze geeft een cadeaubon van 10 pond weg.

zondag 24 oktober 2010

EHI Challenge Blog challenge 21

Hallo lieve bloggers er is weer een nieuwe challenge bij EHI challenge blog. Dit keer is het de bedoeling om een leuke HERFSTKAART te maken en volgens mij zal dat toch geen probleem zijn want we zitten echt midden in de herfst. Dit leuke magnoliaatje vond ik wel heel geschikt voor een herfstkaartje. Zijn jullie nieuwgierig wat de ander DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even kijken nemen op het blog van EHI en doe gezellig mee

zaterdag 23 oktober 2010

Kaartje

Vandaag ben ik met een clubvriendin naar de clubdag van de copics in Oss geweest, het was een hele gezellige dag en heb ook nog een paar volgers ontmoet en dat is wel erg leuk om ze eens in het echt te zien en te spreken. Ik was wel moe van zo'n hele dag maar heb vanavond toch nog maar even dit kaartje afgemaakt waar ik van de wek al mee was begonnen. De foto is niet zo goed maar maak morgen wel een nieuwe, ik wilde toch wel weer even iets op mijn blog zetten.

woensdag 20 oktober 2010

Geborduurd Kerstkaartje

Ik heb weer lekker zitten borduren en dacht hier ga ik maar eens een eenvoudig kerstkaartje van maken vooral voor mensen die niet van afbeeldingen op een kaart houden. Je moet natuurlijk voor iedereen iets anders maken.

zondag 17 oktober 2010

Borduurkaartje

Ik heb mij vorige week aangemeld bij de club HobbyVision en daar hebben ze een wedstrijd met borduren en het moest een herfstkaartje worden. Dit patroontje kon je uitprinten want die moest je dan gebruiken. Ik vond het een heel leuk patroontje en volgens mij is het kaartje aardig gelukt

vrijdag 15 oktober 2010

Kerstkaartje

En hier is weer een kerstkaartje, wel weer anders als die hiervoor, deze is weer fleuriger maar vind dat toch ook wel weer erg leuk. Ik blijf voorlopig nog in de kerstkaartjes want moet er nog wel een heel stelletje.

woensdag 13 oktober 2010

Nog een Kerstkaartje

Ik heb weer lekker een kerstkaartje zitten maken van het papier van Kaiserkraft. Ik vind dit papier zo mooi voor kerstkaartjes. Zo nu ga ik mijn hobyhoek opruimen want we hebben gisteren en nieuw hangkastje gekocht bij Ikea voor boven mijn buro. Ik kwam natuurlijk weer ruimte tekort.

zondag 10 oktober 2010

Colour Challenge

We hebben weer een nieuwe challenge van Anyone for Anya. De opdracht deze keer is dat we graag de kleuren Paars / Wit / Zilver (Grijs) willen zien Ik heb er maar weer een kerstkaartje van gemaakt want daar vond ik de kleuren wel een keer erg leuk voor en weer eens iets anders dan rood, groen en wit (wat ik ook erg mooi vind). Ga ook eens een kijkje nemen op het blog van Anya om de voorbeelden te bekijken van de andere DT leden en doe gezellig mee want je kan weer een mooie prijs winnen en onze sponsor van deze week is onze eigen Carissa
En dit kun je winnen

zaterdag 9 oktober 2010

Kerstkaartje

Patricia van Just Scrapstuff is begonnen met een challenge en er staat zo'n leuke sketch dat ik dacht daar kan ik wel iets mee en heb dan ook dit kerstkaartje ervan gemaakt. Ik schiet al lekker op en dit is dan ook nr, 21 maar moet er nog wel een stelletje hoor.

vrijdag 8 oktober 2010

EHI Challenge Blog challenge 20

Hallo lieve bloggers hier zijn we weer met een nieuwe challenge van EHI challenge blog en alweer de 20ste. Dit keer is het geen sketch maar de opdracht is maak een leuke kaart met een dier erop. Ikzelf vond het vrij lastig en ben ook niet helemaal tevreden maar ben wel benieuwd wat jullie ervan vinden. Zijn jullie nieuwgierig wat de ander DT leden ervan gemaakt hebben ga dan even kijken op het blog van EHI en doe gezellig mee want we hopen op meer inzendingen dan de afgelopen week.

donderdag 7 oktober 2010

65 JAAR

En hier is dan mijn kaartje voor eentje van de scrapclub die dus zaterdag 65 jaar wordt, vanavond hebben we onze cropavond en dan gaan we de kaartjes geven. Ik heb ook nog een notitie-blokje voor haar gemaakt maar die moet ik nog op de foto zetten dus die zien jullie nog een keer. Ze komt nooit op blogs dus daarom kan ik hem wel aan jullie laten zien en ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik wil jullie ook eens bedanken voor alle lieve en leuke berichtjes, ik ben er altijd heel erg blij mee.

woensdag 6 oktober 2010

Kerstkaartje

Ik wilde jullie het kaartje laten zien dat ik voor iemand van ons scrapclubje gemaakt had want die wordt zaterdag 65 jaar maar ik kon de foto niet meer vinden (denk gewist) en nu kan ik geen mooie foto maken, daarom zet ik er weer een kerstkaartje op die ik pas gemaakt heb met de hoby dots en nog niet aan jullie heb laten zien, Morgen maak ik nieuwe foto's en zal ik hem op mijn blog zetten

DT CALL

Hallo lieve bloggers
Wij als DT member van EHI borduurkaarten blog zouden graag meerdere DT members erbij willen hebben. Dus als je graag kaartjes borduurd en het leuk vind om DT member te worden stuur dan 1 of meerdere kaartjes in en misschien wordt je dan gekozen om in het team te komen. Mail ze door naar idaanna@gmail.com en zet ook je eigen blog adres erbij.

dinsdag 5 oktober 2010

Beterschaps Kaartje

Ik heb weer eens lekker zitten borduren en scrappen tegelijk. Ik had geen beterschapskaartje meer liggen dus dacht dit plaatje kan ik er wel voor gebruiken want als je ziek bent vind je het toch leuk om bloemen te krijgen.

zondag 3 oktober 2010

Kerstkaartje voor Anya

We hebben weer een nieuwe challenge van Anyone for Anya, want het is alweer zondag. Dit keer is het eens iets anders want we hebben een uitdaging en deze is dat je 1 beeld, 2 DP papers en 3 versieringen moet gebruiken. Ik heb er maar weer een kerstkaartje van gemaakt want zo schiet ik lekker op en heb er al een heel stelletje liggen nu. Ga ook eens een kijkje nemen op het blog van Anyone for Anya om de voorbeelden te bekijken van de andere DT leden en doe gezellig mee want je kan weer een mooie prijs winnen en dit keer is onze sponser Debbie van Stampeezee en ze geeft 3 Greeting Farm zelfinktende stempels weg, zie hieronder, zijn ze niet schattig.

vrijdag 1 oktober 2010

EHI Challenge Blog challenge 19

Hallo allemaal hier zijn we weer met een nieuwe challenge van EHI challenge blog en dit is alweer de 19de. Ida heeft weer een hele mooie sketch gemaakt en ik ben met het mooie papier van Bo Bunny aan de slag gegaan en het stempeltje heb ik met mijn copics ingekleurd. Ben weer benieuwd hoe jullie hem vinden en wij zouden het heel leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen op het blog naar de creaties van de andere DT leden en doe allemaal weer gezellig mee.

AWARD

En vandaag alweer een AWARD gekregen en deze heb ik van Sandra. Ik ga er gewoon van blozen want voel me echt heel vereerd en wil Sandra daar dus ook voor bedanken. Ik wil hem weer aan al mijn trouwe en lieve volgers doorgeven. Ik heb hem nu vandaag 15 oktober ook nog van Josee gekregen en ben weer heel erg blij ermee, bedankt Josee. Ik heb hem nu ook nog van Nellie gekregen en voel me weer zeer vereerd,Ik heb hem ook nog van Adrina en Jans en Justine gekregen. ik ga er gewoon van blozen. Bedankt Nellie en Adrina en Jans en Justine. Er zijn 3 dingen die je moet vertellen die je leuk vind dus dat doe ik dan even
1. scrappen
2. Koffie drinken in de VF in Den bosch met onze zoons
3. Heerlijk dagjes weg met mijn man