donderdag 30 september 2010

AWARD

Gisteravond zag ik op het blog van Edilza Teixeira uit Brazilie, die hele mooie ATC kaartjes maakt, dat ik van haar een Award kreeg en wil haar daar ook voor bedanken. Ik ben daar natuurlijk weer heel erg blij mee en voel me erg vereerd hiermee. Er staat dat je 9 leuke dingen van jezelf moet vertellen maar dat heb ik al eens gedaan en ik hem aan 9 vrienden door mag geven. Maar ik wil hem aan mijn hele trouwe volgers geven want ik kan daar niet in kiezen omdat ik er zoveel heb die regelmatig op mijn blog langskomen, dus lieve volgers neem hem mee naar jullie eigen blog.

woensdag 29 september 2010

Kerstkaartje

Ik zag bij Create-4fun een hele leuke sketch staan en dacht daar ga ik eens mee meedoen. En zo heb ik er maar weer een kerstkaartje van gemaakt dan schiet ik lekker op. Ik heb nog twee kerstkaartjes bijna klaar dus die laat ik van de week aan jullie zien want vind het altijd erg leuk om te weten hoe jullie ze vinden.

maandag 27 september 2010

Kerstkaartje geborduurd

Op het EHI borduurkaarten challenge blog is de 2e challenge begonnen van borduren op kaarten en dit keer hebben we een sketch die gemaakt is door Ida. Het is de bedoeling dat je aan de zijkant borduurd en verder mag je hem leuk gaan scrappen. Ik heb er weer een kerstkaartje van gemaakt en schiet dus al lekker op met mijn kerstkaarten. Ik kon hem gisteren niet plaatsen want heb ook mijn verplichting aan Anyone for Anya en die begint altijd op zondag ochtend, vandaar dat ik deze op maandag aan jullie laat zien. Kom eens een kijkje nemen op het EHI borduurkaarten challenge blog en kijk wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot zondag 10 oktober om 3 uur.

zondag 26 september 2010

Felicitatie kaartje

Het is weer zondag dus tijd voor de challenge van Anyone for Anya, We hebben weer een hele leuke sketch en het is geen moeilijke dit keer. Ik vond dit papier wel heel mooi voor deze sketch en heb er een verjaardagskaartje van gemaakt. Ga ook eens een kijkje nemen op het blog van Anyone for Anya om de voorbeelden te bekijken van de andere DT leden en doe gezellig mee want je kan weer een leuk prijsje winnen en dat is een Stampavie clear stempel en die komt van Harlekino.

vrijdag 24 september 2010

EHI Challenge Blog challenge 18

Hallo allemaal het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe challenge van EHI challene blog en alweer de 18de. Dit keer is het geen sketch maar we willen graag dat je een hele leuke scrapkaart maakt en de opdracht is kerst. Ik had net smiddags nieuw papier gekocht en dacht daar ga ik gelijk een leuke kerstkaart van maken voor EHI en dit is het geworden en ben weer benieuwd hoe jullie hem vinden. Wij zouden het heel leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen op het blog naar de creaties van de andere DT leden en doe allemaal gezellig mee want kerstkaarten hebben we straks toch nodig.
Deze kaart doet ook mee als challenge van Prairie Fairy Design daar willen ze een zelf gemaakte bloem zien

dinsdag 21 september 2010

Kerstkaartje

Ik heb van de week de Sol van Tiets gemaakt want ik vond het een hele leuke sketch en heb daar het digi plaatje bij gebruikt die je bij Tiets kon krijgen, maar je moest hem wel gebruiken vandaar dat ik hem gelijk op dit kaartje heb gebruikt. Het duurde even voor ik hem jullie kon laten zien want mijn fototoestel matchte niet met mijn laptope maar nu gelukkig weer wel.

zondag 19 september 2010

Beterschapskaartje

Het is alweer zondag dus tijd voor de challenge van Anyone for Anya, De uitdaging is dit keer een Monochromatische kaart te maken. Ik vond dat toch wel moeilijk maar ik was aan het zoeken tussen al mijn spulletjes en kwam toen een pakketje tegen om een kaart mee te maken. Dit pakketje heb ik een keer van Angelique gekregen op een workshop, alleen zat er een plaatje bij om te distressen maar dat was een magnolia en dat kon ik hier niet op doen want ik mag alleen maar Greeting Farm of CC design gebruiken, vandaar dat ik dit leuke plaatje erop heb gedaan en heb ingekleurd met mijn copics. Ga ook eens een kijkje nemen op het blog van Anyone for Anya om de voorbeelden te bekijken van de andere DT leden en doe gezellig mee want je kan weer een leuk prijsje winnen en dat is onderstaande digi stempel voor de kerst van Crafty Sentiments

vrijdag 17 september 2010

EHI Challenge Blog challenge 17

Hallo allemaal het is alweer vrijdag en het weekend gaat weer beginnen dus is het tijd voor een nieuwe challenge van EHI challene blog en alweer de 17de. We hebben weer een hele leuke sketch, gemaakt door Ida. Zoals jullie wel zullen merken zit ik middenin de kerstkaartjes dus vandaar dat ik er weer een kerstkaartje van heb gemaakt. Wij zouden het heel leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen op het blog naar de creaties van de andere DT leden en doe allemaal gezellig mee.

woensdag 15 september 2010

Kerstkaartje

En hier is alweer een kerstkaartje wat ik van de week gemaakt heb. Ik was laatst op de beurs in Den Bosch en dan ga ik altijd alle kraampjes bekijken en toen kwam ik de Hobbydots tegen en dacht wat is dit nu weer, maar een begin setje kost maar 1,20 en dacht dat wil ik wel eens gaan uitproberen. Nou ik kan je zeggen het is wel heel erg leuk om te doen en dit heb ik er van gemaakt.

maandag 13 september 2010

Geborduurd Kerstkaartje

Op het blog van EHI challenge blog is nu ook een borduur challenge gestart waar iedere twee weken een nieuw thema is en die afgelopen zondag is gestart en deze keer is het een borduur patroon maken rond de kaart. Ik ben nu dus ook DT lid voor het borduren. Het is zeker meer als 10 jaar geleden dat ik dit gedaan heb maar volgens mij ben ik het nog niet verleerd. Ik heb er een kerstkaartje van gemaakt want die hebben we straks toch nodig. Als jullie ook eens graag willen borduren kom dan een kijkje nemen op het EHI challenge blog en kijk wat de andere DT leden ervan gemaakt hebben en doe gezellig mee en dat kan tot zondag 26 september om 3 uur.

zondag 12 september 2010

KLEUR UITDAGING

Het is alweer zondag dus tijd voor de challenge van Anyone for Anya en dit keer is het een kaartje maken waar onderstaande kleuren in voorkomen. Ik heb dit keer voor een jongenskaart gekozen want die maak ik niet zoveel, maar vond dit papier er wel geslaagd voor. Ga ook eens een kijkje nemen op het blog van Anyone for Anya om de voorbeelden te bekijken van de andere DT leden en doe gezellig mee. Je kan weer een super leuke prijs winnen en dit keer komt hij van onze trouwe sponser Jacobi ,Hieronder kun je de prijs zien.

vrijdag 10 september 2010

EHI Challenge Blog challenge 16

En het is alweer vrijdag en het weekend gaat beginnen dus is het weer tijd voor een nieuwe challenge van EHI challene blog, het is alweer de 16de. Deze week hebben we weer een hele leuke sketch, gemaakt door Ida. Ik was lekker met de kerstkaartjes bezig en toen kwam deze leuke sketch voorbij vandaar dat het ook een kerstkaartje werd. Kom gezellig even kijken op het blog naar de creaties van de andere DT leden en doe allemaal gezellig mee.

woensdag 8 september 2010

Nieuw kaartje voor challenge EHI

Hallo allemaal ik heb nog een kaartje gemaakt met dezelfde sketch als dat ik mijn kerstkaartje heb gemaakt nl. die van EHI challenge blog. Jammer genoeg zijn er nog maar weinig inzendingen en daarom dacht ik, ik maak nog een kaartje en nu één die je voor verschillende doeleindens kan gebruiken. Dus lieve bloggers doe gezellig mee het kan nog tot vrijdag 3 uur.

dinsdag 7 september 2010

Buro setje

En hier is dan eindelijk mijn eigen schrijfblokje wat ik nog steeds niet had laten zien, ik was het steeds vergeten en ik heb gelijk even foto's gemaakt van de gehele set die op mijn buro staan. Ik heb alleen de foto even op een kast genomen want op mijn buro is het vrij donker en heb altijd een lamp aan maar dan krijg je geen mooie foto's. Ik heb ook nog weer 4 kaarten gemaakt maar mag ze nog niet laten zien

Zo staan ze dicht

En zo staan ze open

zondag 5 september 2010

BACK TO SCHOOL

Het is weer zondag dus tijd voor de challenge van Anyone for Anya en dit keer is het een kaartje maken met als onderwerp Terug naar School. Ik had niet echt een schoolstempeltje en dacht ineens ik maak gewoon een schoolbord en toen ik hem klaar had was ik niet tevreden en bedacht opeens ik maak er ook nog een schooltas bij en toen was ik wel tevreden. Ga ook eens een kijkje nemen op het blog van Anyone for Anya om de voorbeelden te bekijken van de andere DT leden en doe gezellig mee want je kan weer een super mooie prijs winnen. We hebben een gloednieuwe sponsor en dat is Debbie Stampeezee:
En de prijs is 10,00 pond te besteden in de winkel;

vrijdag 3 september 2010

EHI Challenge Blog challenge 15

En het is weer vrijdag wat gaat het toch snel en dus weer tijd voor een nieuwe challenge van EHI challene blog, het is alweer de 15de. Deze week hebben we weer een hele leuke sketch gemaakt door Ida. Ik heb er dit keer een kerstkaartje van gemaakt want daar moet ik er nog heel veel van maken. Dus dames kom ook even op het blog kijken van EHI naar de creaties van de andere DT leden en doe gezellig mee en maak een leuke kaart van deze sketch

woensdag 1 september 2010

Nog een Kerstkaartje

Het ging zo lekker gisteren dat ik weer twee kerstkaartjes heb gemaakt. Deze mag ik jullie laten zien maar de andere nog niet daar moeten jullie nog even op wachten. Dit kaartje doet gelijk mee met de uitdaging van september bij Tiets. Ik vond het een hele leuke sketch en dacht, hier ga ik gelijk maar weer een kerstkaartje van maken