maandag 30 augustus 2010

Kerstkaartje

Gisteravond lekker zitten freubelen en aan een kerstkaartje begonnen. Ik heb er pas twee klaar en nu dus de derde. Vanmorgen heb ik hem afgemaakt en vond hem toch wel leuk geworden zo met dat borduren. Ik wilde eens kijken of ik het leuk vond om weer te gaan borduren want dat kan wel 10 jaar geleden zijn dat ik dat gedaan heb maar ik vond het toch wel weer heel leuk om te doen en dit is het resultaat geworden. Ik ga toch maar eens meer aan de kerstkaarten.

zondag 29 augustus 2010

Anyone for Anya SKETCH Challenge

Het is weer zondag dus tijd voor een nieuw kaartje dat ik gemaakt hebt als DT lid van Anyone for Anya, We hebben nu weer een hele leuke sketch van Dawny P en dit heb ik ervan gemaakt. We worden deze week gesponserd door Squiggle Stamps en daar mag de winnaar voor 15 pond gaan shoppen. Ga ook een kijkje nemen op het blog van Anyone for Anya om de voorbeeldkaartjes te bekijken van de andere DT members en doe allemaal gezellig mee.

En nu de winnaar van de Blog Hop

De winnaar is geworden Regina

Regina van harte gefeliciteerd en wil je per mail contact opnemen voor je adresgegevens

vrijdag 27 augustus 2010

EHI Challenge Blog challenge 14

En het is weer vrijdag dus tijd voor een nieuwe challenge van EHI challene blog, het is alweer de 14de. Deze week hebben we een hele leuke opdracht want je mag maken wat je wilt, dus doe gezellig allemaal mee en laat je leuke creaties zien. Ik heb een kaart gemaakt die ik voor een dochter van mijn oude buurmeisje moest maken. Ze wilde er een 9 op hebben staan en verder mocht ik het helemaal zelf weten. Volgende week is ze jarig dus ze heeft hem nog niet gezien maar mijn oude buurmeisje vond hem heel erg leuk en ben benieuwd hoe jullie hem vinden

zondag 22 augustus 2010

HAPPY BIRTHDAY ANYA AND BLOG HOP

Dit is alweer het 5de kaartje dat ik als DT lid van Anyone for Anya heb gemaakt. Dit keer is het een verjaardagskaartje omdat wij de 1ste verjaardag vieren van Anyone for Anya. Deze week worden we gesponserd door Elaine uit Quixotoc Paperie en daar mag je voor 10.00 pond besteden in haar winkel. En dit heb ik gemaakt voor Anya en ik vond hem zelf wel erg leuk geworden. Ga ook een kijkje nemen op het blog van Anyone for Anya om de voorbeelden te bekijken van de andere DT leden.

En nu hebben we ook nog een Blog Hop.
Als je meedoet met het verjaardagskaartje en je laat bij ieder DT lid een berichtje achter kan je ook nog een prijsje winnen die elk DT lid zelf heeft samengesteld.
Mijn prijsje zie je hieronder staan alleen komt er nog een leuke stempel bij maar die moet ik nog even op de beurs in Den Bosch kopen, dus zodra ik die heb komt er een nieuwe foto op te staan.








En dit is de nieuwe foto met het stempeltje erop.
Dit zijn de andere DT leden
Carisa
Caz
Durvina
Julie
Sabina
Sandie
Yvonne

zaterdag 21 augustus 2010

EHI Challenge Blog challenge 13

Vandaag hebben we alweer de 13de challenge van het EHI challenge blog, Het is weer een leuke sketch die gemaakt is door Ida, maar dit keer hebben we er geen opdracht bij. Maak dus naar aanleiding van onderstaande sketch een leuke kaart. Ik vond het zelf weer een hele leuke en heb er dit keer een beterschapskaartje van gemaakt. want die had ik helemaal niet meer liggen, die andere was verkocht en dan moet je natuurlijk weer een nieuwe maken, het is toch wel makkelijk om zoiets in huis te hebben liggen. Ga ook eens op het blog kijken naar de andere creaties van de DT leden en doe allemaal gezellig mee.

vrijdag 20 augustus 2010

Verjaardagskaartje

Dit kaartje heb ik voor de verjaardag van Ida gemaakt want die was 17 augustus jarig. Ik was het bijna vergeten om hem te plaatsen want ze heeft hem natuurlijk al ontvangen en hij doet ook gelijk met haar candy mee

dinsdag 17 augustus 2010

Jongenskaartje

Ik heb weer eens een jongenskaartje zitten maken. De kleinzoon van mijn zus wordt donderdag 10 jaar en dacht daar ga ik even een kaartje voor maken, hij houdt van voetbal dus vandaar dit leuke stempeltje

Oh ik was vergeten om te zeggen dat deze kaart ook mee doet met het scrappers challenge blog

maandag 16 augustus 2010

Colour Challenge

Dit is alweer het 4de kaartje dat ik als DT lid van Anyone for Anya heb gemaakt. Dit keer is het een colour challenge. Ga maar eens een kijkje nemen op het blog van Anyone for Anya om de voorbeelden te bekijken van de andere DT leden en doe gezellig mee want je kan weer een super mooie prijs winnen. Onderstaand heb ik het plaatje staan van de stempels die je krijgt van onze sponser Bunny Zoe Crafts.

vrijdag 13 augustus 2010

EHI Challenge Blog challenge 12

En hier is alweer de 12de challenge van het EHI challenge blog, Het is weer een leuke sketch die gemaakt is door Ida, maar er zit ook weer een opdracht bij. Maak naar aanleiding van onderstaande sketch een leuke kaart, maar dit keer een kerstkaart. Ik vond het zelf een hele leuke sketch voor een kerstkaartje. Ga ook eens op het blog kijken naar de andere creaties van de DT leden en doe allemaal gezellig mee,

dinsdag 10 augustus 2010

Notitieblokjes

Ik heb de laatste dagen lekker zitten freubelen en heb weer 3 kaartjes gemaakt, maar die mag ik nog niet laten zien. Ik heb ook 2 notitieblokjes gemaakt, dit zijn kleintjes zo'n 11 x 8 cm. Voor mezelf heb ik er 1 gemaakt die iets groter is maar die is bijna klaar en dan laat ik hem jullie zien.

zondag 8 augustus 2010

Kerstkaartje in Augustus

Van de week heb ik mijn derde kaartje alweer gemaakt als DT lid van Anyone for Anya. Dit keer is het een kerstkaart en dit is ook de eerste die ik voor dit jaar heb gemaakt en hij is ook al gelijk verkocht. Ga ook eens een kijkje nemen op het blog van Anyone for Anya om de voorbeelden te bekijken van de andere DT leden en doe gezellig mee want je kan een super mooie prijs winnen. Je mag 2 digistempels uitzoeken bij Karens Doodles.

vrijdag 6 augustus 2010

EHI Challenge Blog challenge 11

En het is alweer vrijdag vandaag en we hebben weer een nieuwe challenge op het EHI challenge blog en dit is alweer de 11de. Het is weer een leuke sketch die gemaakt is door Ida, maar er zit ook nog een opdracht bij. Maak naar aanleiding van onderstaande sketch een leuke kaart in de kleuren rood en geel. Ik vond het zelf wat lastig want ik heb niets met die kleuren maar toen ik eenmaal bezig was begon ik het toch steeds leuker te vinden en vond het eind resultaat toch wel meevallen. Ga ook eens op het blog kijken naar de andere creaties van de DT leden en doe allemaal gezellig mee..

donderdag 5 augustus 2010

Mijn Webshop Hetty's Kaarten

Gistermiddag heb ik samen met mijn zoon een webshop gemaakt om mijn kaarten te verkopen en wel onder de naam Hetty's Kaarten Ik krijg natuurlijk steeds meer kaarten omdat ik in verschillende DT Teams zit en dacht ik wil kijken of ik ze kan verkopen en daar kan ik dan weer mooi nieuw papier voor kopen. Dus als jullie mensen weten die kaarten nodig hebben stuur ze maar naar mijn webwinkel.



Deze mooie Award heb ik gisteren van Astrid gekregen en ben daar natuurlijk heel erg blij mee en voel me zeer vereerd. Hartelijk dank Astrid. Ik mag hem weer doorgeven aan 5 andere mensen maar ik heb zoveel lieve volgers die regelmatig op mijn blog komen dat ik hem liever aan iedereen geef die altijd mijn blog bezoeken. Dus neem hem lekker mee want jullie verdienen hem allemaal

woensdag 4 augustus 2010

Mannenkaartje

Mijn vriendin vroeg mij een mannenkaartje te maken voor iemand die 70 jaar werd, nou dat vind ik altijd toch wel erg moeilijk maar volgens mij ben ik er toch aardig in geslaagd. Mijn vriendin heeft helemaal niets met scrappen maar vond de kaart wel erg mooi. Ik heb de sketch van EHI challenge blog nog een keer gebruikt want dat vond ik een hele rustige sketch voor een mannenkaart.

maandag 2 augustus 2010

L.o. van mijn zoons

Ik had vorige keer de 2de prijs gewonnen bij het scrappers challeges blog en dan mag je gastdesigner zijn, Ik had de opdracht gekregen om een l.o. te liften die Lean had bedacht. Dit is dus de uitwerking die ik ervan gemaakt heb alleen staat hij niet op hun blog want er is schijnbaar iets mis gegaan met verzenden van mijn foto en die hebben ze dus nu niet ontvangen, maar ik wilde hem jullie toch wel laten zien.

zondag 1 augustus 2010

Mijn kaartje voor Anyone for Anya

En hier is alweer mijn tweede kaartje wat ik gemaakt heb als DT lid van Anyone for Anya. Dit keer is het een kaart waar je stiksels op moet zien dus echte met de naaimachine of nep stiksels en gebruik ook een stempel afdrukje van The Greeting Farm of CC Design. Ik heb de stiksels met de hand gedaan want mijn naaimachine doet het niet meer zo goed en het afdrukje is van The Greeting Farm. Ga eens een kijkje nemen op het blog van Anyone for Anya naar de andere voorbeelden en doe gezellig mee en je kan ook nog een leuke prijs winnen van 15 dollar die je kan besteden bij Simon Says Stamp