vrijdag 30 juli 2010

EHI Challenge Blog challenge 10

Het is weer vrijdag vandaag en we hebben weer een nieuwe challenge op het EHI challenge blog en dit is alweer de 10de. Dit keer is het weer een leuke sketch die gemaakt is door Ida. Maar ik ben weer benieuwd wat jullie er van vinden en doe allemaal gezellig mee..

zondag 25 juli 2010

De Sketch van Anyone for Anya

Dit is mijn eerste kaartje wat ik gemaakt heb als DT lid van Anyone for Anya. Ik vind het een hele leuke sketch en heb hiervoor het afdrukje gebruikt van CC Design. De sketch is van DawnyP. Ga eens een kijkje nemen op het blog van Anyone for Anya en doe gezellig mee en je kan een leuke prijs winnen die beschikbaar wordt gesteld door Harlekino

vrijdag 23 juli 2010

EHI Challenge Blog challenge 09

Het is alweer vrijdag vandaag en dan is er weer een nieuwe challenge op het EHI challenge blog en dit is alweer de 9de. Het is nu eens iets anders dan een kaart, je mag dus zelf bepalen wat je gaat maken bv een tasje, een envelopje een doosje of iets bekleden, maakt allemaal niet uit. Ik heb een doosje gemaakt voor mijn stempelafdrukjes en weer van het Tilda papier zodat alles bij elkaar past. Ik ben nog met iets bezig waar dus een bloknootje inzit en als dat af is zal ik het hele setje op de foto zetten. Maar ik ben weer benieuwd wat jullie er van vinden en doe allemaal gezellig mee..

donderdag 22 juli 2010

SKETCH #34

En het is al weer donderdag dus tijd voor de 34 ste sketch van House of Sketches. Het is dit keer een rechthoekige kaart, zie onderstaande sketch en er zijn geen verplichtingen verder. En dit is mijn creatie wat ik er van gemaakt heb en hoop dat jullie hem weer leuk vinden. Ik heb er nog geen tekst opgezet want dat doe ik pas als ik weet naar wie ik hem ga sturen. Ik hoop ook dat jullie weer gezellig meedoen met deze hele leuke sketch en jullie hebben nu de tijd tot 19 augustus want het blog van House of Sketches heeft nu 3 weken vakantie.

woensdag 21 juli 2010

Verjaardagskaartje

En hier is mijn tweede verjaardagskaartje van deze week. Deze is voor Sandra die vandaag jarig is en volgens mij moet ze hem vandaag ontvangen hebben. Ik hoop dat ze hem leuk vind.

dinsdag 20 juli 2010

Verjaardagskaartje

En hier is mijn eerste kaartje van de vier die ik moest maken. Dit is een kaartje voor Angelique die morgen jarig is en volgens mij moet ze hem nu wel ontvangen hebben. Ik hoop dat ze hem leuk vind, ik kwam er alleen achter dat ik het beertje was vergeten te kleuren, maar ja dat kan gebeuren.

zondag 18 juli 2010

Distressen

Zaterdag ben ik weer met nog 3 scrapvriendinnen naar Angelique geweest voor een workshop distressen dit was voor mij de derde keer. We hebben het natuurlijk weer heel gezellig gehad en weer van alles geleerd. Hier zijn een paar voorbeelden die ik heb gemaakt voor in mijn distressboekje. Gisteravond ze wel gelijk in mijn boekje gedaan dan blijven ze juist mooi. Nu ga ik lekker weer aan mijn kaartjes verder want ik heb 3 verjaardagen van de week dus heb het even behoorlijk druk want er moeten ook nog 3 opdrachten deze week klaar zijn maar heb er veel zin in

vrijdag 16 juli 2010

EHI Challenge Blog challenge 08

Het is vandaag alweer vrijdag en dan gaat de nieuwe challenge weer van start op het EHI challenge blog en dit is al weer de 8ste. Het is weer een hele leuke sketch. De opdracht is, gebruik bloemen en gebruik ook embossing of borduren, Ik ben niet iemand die echt gaat borduren dus heb achter de bloem cardstock gebruikt wat ik door de bigshot heb gehaald met een embossing mal. Ben benieuwd wat jullie er weer van vinden en doe allemaal gezellig mee..

donderdag 15 juli 2010

SKETCH #33

En hier is alweer de 33 ste sketch van House of Sketches. Het is weer een vierkante kaart naar aanleiding van onderstaande sketch dus verder geen opdrachten . En hier zien jullie dus wat ik er weer van gemaakt heb en hoop dat jullie hem leuk vinden. Ik hoop ook dat jullie weer gezellig meedoen met deze hele leuke sketch.

Ik heb ook nog een nieuwtje, ik ben namelijk uitgekozen om in het DT Team te zitten van Anyone for Anya. Vanaf 25 juli ga ik hun Team versterken en het lijkt me een hele uitdaging en heb er erg veel zin in.

maandag 12 juli 2010

Doosje

Ondanks de warmte heb ik toch lekker zitten freubelen dat komt omdat ik lekker een hoek in de kamer heb en daar is het best lekker koel. Ik heb een doosje gemaakt waar je van alles in kan stoppen zoals papiertjes om boodschappen op te schrijven en er zit ook een notitieboekje in om in te schrijven wanneer je en kaart of iets klaar moet hebben. Ik heb het gemaakt van het Tilda papier "Lover" wat ik erg mooi vind en daar wil ik nu ook nog een ladenkastje van maken want dan heb ik alles van hetzelfde papier op mijn buro staan

zondag 11 juli 2010

Twee Awards

Wij zijn net lekker wezen fietsen maar ik was nu blij dat ik weer thuis was want het wordt nu weer heel erg warm. Ik zet dus mijn laptop aan en zag bij Arina dat ze twee Awards voor me klaar had staan en wat vind ik dat weer super leuk en ik voel me weer erg vereerd hiervoor.
Ik vind het moeilijk om het aan bepaalde mensen te geven, vandaar dat ik hem aan al mijn volgers wil geven die regelmatig zulke lieve berichtjes achterlaten, want ik vind het zo geweldig om al die verhaaltjes te lezen en wil jullie daar dan ook eens voor bedanken
Ik heb deze Awards nu ook gekregen van Hennie en daar wil ik haar heel hartelijk voor bedanken want voel me altijd weer vereerd.

zaterdag 10 juli 2010

EHI Challenge Blog challenge 07

De nieuwe challenge is alweer begonnen op het EHI challenge blog dit is al weer de 7de Het is weer een hele leuke sketch gemaakt door Ida en verder zijn er geen verplichtingen. Volgens mij heb ik er wel een fleurig zomers kaartje van gemaakt en ik hoop dat jullie lekker gezellig mee gaan doen en dan kan je onze gast designer worden

vrijdag 9 juli 2010

Kaartje voor Dutch Card Lovers

Ik dacht ik ga eens mee doen met Dutch Card Lovers want die hadden een hele leuke sketch staan en het is toch veel te warm om iets te gaan doen en bij mij in huis is het lekker koel en dan kan je beter lekker gaan freubelen. IK moet vanavond eerst naar mijn zoon want mijn layout van mijn blog is weg dus moet een andere gaan zoeken en daar moet hij even mee helpen want nou is mijn blog alleen maar groen en volgens mij hebben er meer mensen last daarvan.

donderdag 8 juli 2010

SKETCH #32

Hier is alweer de 32 ste sketch van House of Sketches. Het is weer een vierkante kaart met een opdracht erbij, je moet namelijk een magnolia adrukje gebruiken. En hier zien jullie dus wat ik ervan gemaakt heb en hoop dat jullie hem weer leuk vinden maar ik kom er net zelf achter dat ik geen magnolia stempel heb gebruikt, ik was zo lekker bezig dat ik er niet over nagedacht heb. Ik hoop ook dat jullie weer gezellig meedoen en als je geen magnolia afdrukje heb mag je ook een andere gebruiken.

woensdag 7 juli 2010

Uitdaging Juli/Augustus

Ik heb weer eens een keertje meegedaan met een uitdaging van Tiets. Ik vond het een hele leuke sketch en het ging zo lekker gisteravond dat hij zelfs al klaar was en ook nog een tweede kaartje heb gemaakt maar die zien jullie pas vrijdag-avond want dat is mijn bijdrage van mijn DT schap van EHI Challenge Blog

maandag 5 juli 2010

Verjaardags kaartje

Gisteravond weer lekker zitten freubelen en twee kaartjes zitten maken. Dit kaartje kan ik jullie wel laten zien , alleen hoop ik niet dat ze vandaag nog op mijn blog komt. Ik doe hem vandaag pas op de bus want morgen is ze jarig. Het is een eenvoudig kaartje maar vond het wel weer leuk om zoiets te maken en vind het zelf toch wel geslaagd. Het andere kaartje kan ik nog niet laten zien want dat is mijn voorbeeld voor H.O.S. en dat kunnen jullie donderdag weer zien.

zaterdag 3 juli 2010

EHI Challenge Blog challenge 06

Gisteravond is alweer de 6de challenge van start gegaan op Een Hoop Inspiratie Challenge Blog. Dit keer is het weer een sketch die gemaakt is door Ida. Ik kon hem niet eerder plaatsen want we zijn gisteravond heerlijk naar Zaltbommel geweest waar de Azolla lag en dat is de boot waar we al 7 keer mee mee zijn geweest en waar we heel leuk kontakt hebben met de kapitein en zijn bemanning. Het was er weer super gezellig en misschien gaan we nog in het najaar weer een reisje naar Cochem maken.
Dus dames als jullie zin hebben om te freubelen doe dan gezellig mee en wordt onze gast designer

vrijdag 2 juli 2010

Doosje

Morgen is mijn vriendin jarig en dacht ik ga maar even een theedoosje maken want ik drink daar s-avonds nogal eens thee. Ze houd jammer genoeg niet van scrappen maar wilde toch iets voor haar maken, daarom dus een eenvoudig doosje want vind het zonde als ze het zo maar weer weg doet. Ze komt nooit op mijn blog dus kan dit dus wel even zeggen

donderdag 1 juli 2010

SKETCH #31

Hier is alweer de 31 ste sketch van House of Sketches. Dit keer is het een vierkante kaart met wel een opdracht erbij, er moet namelijk een kantje opzitten. En hier zien jullie dus wat ik ervan gemaakt heb en hoop dat jullie hem weer leuk vinden en ik hoop ook dat jullie weer gezellig meedoen.