woensdag 30 juni 2010

Doosje van MAKE & TAKE

Afgelopen donderdag ben ik weer met twee clubvriendinnen naar Oss gereden om daar een make & take te gaan doen bij Angelique. We hebben dit doosje daar gemaakt en we mochten zelf uitzoeken welk papier we wilde gebruiken. Ik heb het Tilda papier genomen want dat vind ik altijd erg mooi voor doosjes. We hebben natuurlijk weer een super gezellige dag gehad zoals altijd bij Angelique. Een goede vriendin van ons wordt volgende maand 65 jaar en daar wilde ik het aan gaan geven met een kadobon en iets lekkers erin.

vrijdag 25 juni 2010

EHI Challenge Blog challenge 05

Vandaag is alweer de 4de challenge van start gegaan op Een Hoop Inspiratie Challenge Blog. Dit keer was het iets heel anders want je mocht zelf weten wat voor kaart je wilde maken als het maar voor een verjaardag was. Ik had dit kaartje een keer ergens gezien en dacht dat is wel iets voor een verjaardag want je kan er geld indoen of een kadobon of natuurlijk iets anders, Het papier heb ik gebruikt van het pakketje van Liselore Design en dit is tevens mijn laatste creatie hiervan. Ik vond het heel erg leuk om te doen en heb het met veel plezier gedaan.
Dus dames maak een leuke verjaardagskaart en wordt volgende week gast designer.

donderdag 24 juni 2010

SKETCH #30

Er is weer een hele leuke sketch bij House of Sketches en alweer de 30ste. Ik heb weer een keer de magic dots gebruikt en dit is dus mijn kaartje geworden. Ik hoop dat jullie weer mee willen doen, dus als jullie zin hebben kom dan even langs en doe gezellig mee.

dinsdag 22 juni 2010

Baby Kaartje

Ik heb dit baby kaartje gemaakt voor Sandra en ze zal hem nu inmiddels wel ontvangen hebben dus wil hem nu ook met jullie delen. Dit is mijn eerste baby kaartje en ik wil gelijk mee doen met cutecardthursday want ik vond het zo'n leuke sketch.

maandag 21 juni 2010

L.o. van mezelf

Ik heb eens lekker meegedaan met de sketch van het Scrappers-Challenge-Blog want ik vond het een hele leuke sketch. Ik heb toen eens een foto gezocht van mezelf want ik scrap niet zoveel met foto's van mezelf en vond deze van heeeeeeeeel lang geleden. Dit is mijn eerste kleuterschool foto.

zaterdag 19 juni 2010

3de Kaartje voor Liselore Design

En hier is dan mijn derde creatie alweer die ik gemaakt heb van het scrappakketje van Liselore Design. Ik hoop dat jullie deze ook weer leuk vinden en hij is weer van het frisse papier van Cosmo Cricket van de Cardkit Garden Variety B. Nu eens een ander kaartje dan je misschien gewend bent van mij want ik heb zelfs Magic Dots gebruikt voor de eerste keer of het echt mijn ding is weet ik nog niet.

vrijdag 18 juni 2010

EHI Challenge Blog challenge 04

Hallo lieve bloggers
Vandaag is de 4de challenge van start gegaan op Een Hoop Inspiratie Challenge Blog.
De sketch komt deze week van Patricia en ik vond hem heel erg leuk en heb er dit kaartje van gemaakt. Dit kaartje heb ik ook opgestuurd naar Christa voor haar Blog Candy.
Dus dames doe gezellig mee en wordt volgende week gast designer.

donderdag 17 juni 2010

SKETCH # 29

En hier is alweer Sketch #29 van House of Sketches en dit heb ik er van gemaakt. Ik vond het weer een hele leuke sketch en niet moeilijk. Dus als jullie zin hebben kom dan even langs en doe gezellig mee.

woensdag 16 juni 2010

2e Kaartje voor Liselore Design

En hier is dan mijn tweede creatie die ik gemaakt heb van het scrappakketje van Liselore Design. Ik hoop dat jullie deze ook weer leuk vinden en hij is weer van het frisse papier van Cosmo Cricket van de Cardkit Garden Variety B

dinsdag 15 juni 2010

Kaartje voor het Scrappers-Challenge-Blog

Eindelijk mag ik dan jullie mijn kaartje laten zien die ik gemaakt heb voor het Scrappers-challenge-blog Ik had de 2de prijs gewonnen en mocht dus Guest Designer zijn, Ik vond het een hele leuke sketch maar ook wel lastig want het moest een mannenkaart worden maar volgens mij is het me toch aardig gelukt

maandag 14 juni 2010

Kaartje van het scrappakketje

En hier is dan mijn eerste creatie dit ik gemaakt heb van het scrappakketje van Liselore Design. Het is erg leuk en fris papier en het is van Cosmo Cricket van de Cardkit Garden Variety B

zondag 13 juni 2010

Kaartje

Dit is mijn 4de creatie die ik gemaakt heb voor Joysscrapandstamps en natuurlijk weer het papier gebruikt van Bo Bunny "Jazmine". Het papier is bijna op maar kan nog wel een nieuwe creatie ermee gaan verzinnen, maar dat zal wel eind van de week zijn want moet nu nog de andere voorbeelden maken waar ik DT-lid van ben,

zaterdag 12 juni 2010

Kaartje voor 25 jarig huwelijk

Dit enveloppe kaartje had ik gemaakt voor Joysscrapandstamps weer met het mooie papier van Bo Bunny "Jazmine". Ik had het woensdag al klaar maar hoorde ineens dat een vriendin van onze scrapclub vrijdag 25 jaar was getrouwd en donderdagavond gaan we altijd croppen met elkaar en heb haar toen dit kaartje gegeven met natuurlijk een grote bos bloemen van ons allemaal.

vrijdag 11 juni 2010

De 3de Challenge van Een hoop inspiratie challenge blog

Hallo allemaal
Vandaag is de 3de challenge van start gegaan op Een hoop Inspiratie Challenge Blog en dit is mijn creatie. De bedoeling is om een kaart te maken met je mooiste stempel. Ik vond bij dit kaartje het wel leuk om het stempel-afdrukje eens niet in te kleuren, ik vond het zo wel wat hebben.
Wij hopen natuurlijk op veel deelnemers dus als je zin hebt doe dan gezellig mee en volgende week kan je dan onze gast designer worden

donderdag 10 juni 2010

SKETCH #28

Hier is alweer de 28ste Sketch van House of Sketches. Ik vond het een hele leuke sketch want je kan hem als kaart maken maar ook als mapje voor bv stempelafdrukjes zoals ik heb gedaan. Dus doe gezellig mee.

Kaarten Pakketje

Vanmorgen viel dit mooie pakketje van Liselore Design bij mij op de mat. Ik was uitgekozen om eenmalig voorbeeld kaartjes te gaan maken. Ik vind het een heel vrolijk en mooi pakket dus kan weer lekker aan de slag en probeer er hele mooie en frisse leuke kaartjes van te maken.

maandag 7 juni 2010

KAARTJE

Ik heb gisteravond lekker zitten freubelen en heb dit kaartje gemaakt voor Joyscrapandstamps. Ik vond het stempel afdrukje zo leuk en toen ik lekker bezig was is er deze kaart ontstaan, Het papier is weer van Bo Bunny "Jazmine" en het afdrukje heb ik ingekleurd met de copics. Alles wat ik gebruikt heb is te koop bij Joyscrapandstamps

zondag 6 juni 2010

.......... WINNAAR ..........

Vanmorgen zijn we koffie wezen drinken bij ons oudste zoon die vandaag 39 jaar is geworden en heb hem het winnende lot laten trekken. Ik had alle namen op papiertjes geschreven en in dit doosje gedaan. En de winnaar is geworden .........WENDY..........
Hallo Wendy van harte gefeliciteerd en zou je je adres aan mij willen mailen zodat ik het van de week naar je toe kan sturen.

CANDY TIME

Dit bericht blijft bovenaan staan voor nieuwe creaties scrol dan even naar beneden

Ik zag dat dit mijn 125 ste bericht was en ik al 187 volgers heb dus dacht ik, ik ga ook eens een leuke mini Candy wegggeven.
Ik ben ook erg blij met alle leuke reacties die jullie elke keer weer achterlaten op mijn blog.
Ik geniet daar zo van, dus ik dacht dat is wel een kadootje waard, niet dan?

Wat moet je doen?
1) word volger van mijn blog ( als je dat nog niet bent)
2) Zet de candy op je blog (mag ook in je sidebar)
3) Laat een reactie achter hieronder.

Op zondag 6 Juni ga ik dan een lootje trekken en horen jullie ook wie de gelukkig winnaar is geworden.
Veel succes allemaal!!
Liefs Hetty

zaterdag 5 juni 2010

Tasje

En hier is dan mijn eerste creatie die ik gemaakt heb voor Joysscrapandstamps. Gisteren heb ik een super pakket binnen gekregen en ben gelijk lekker aan de slag gegaan. Het pakket was van Bo Bunny "Jazmine" zoals jullie wel kunnen zien. Van de week ga ik nog andere creaties verzinnen. Mijn creatie wordt ook bij Joyscrapandstamps geplaatst en daar kun je ook alle materialen kopen.

vrijdag 4 juni 2010

De 2de Challenge van Een hoop inspiratie challenge blog

Hallo allemaal
Vandaag is de 2de challenge van start gegaan op Een hoop Inspiratie Challenge Blog en dit is mijn creatie, het was een hele leuke sketch om te maken.
Wij hopen natuurlijk op veel deelnemers dus als je zin hebt om te freubelen doe dan gezellig mee en volgende week kan je dan onze gast designer worden

donderdag 3 juni 2010

SKETCH #27 VAN HOUSE OF SKETCHES

Hallo Allemaal,
Hier is alweer de 27ste SKETCH van House of Sketches. Ik vond het weer een hele leuke en dit is mijn uitwerking daarvan. Het is nu weer een vierkante kaart die je mag spiegelen als je wilt, dus kom langs en doe gezellig mee

dinsdag 1 juni 2010

DT-LID Joysscrapandstamps

Hallo Allemaal
Ik ben gekozen om mee te werken met het Design Team van Joysscrapandstamps. Ik ben erg benieuwd wat me allemaal te wachten staat, maar heb er erg veel zin in. Het is de bedoeling dat ik creaties ga maken voor de webwinkel en morgen zal waarschijnlijk mijn eerste pakketje met opdracht op de mat liggen. Jullie kunnen mijn creaties ook bewonderen want ik mag ze ook op mijn blog zetten.