zondag 30 mei 2010

Ladendoosje

Het is al weer ruim een week geleden dat ik naar Angelique geweest ben voor een super leuke workshop. Wij waren met z'n vieren (Regina,Shirley,Sonja en ik) Het was wel heel erg aanpoten maar voor we naar huis gingen hadden we hem toch af op het versieren na en natuurlijk moesten we thuis ook nog aan het kleuren gaan. We hadden twee afdrukjes gekregen en ik had ze alle twee af maar donderdag op onze scrapclub wilde iemand graag er eentje van hebben want die kwam zo goed bij het doosje wat ze had gemaakt. Natuurlijk mocht ze die van me hebben en ik zal dus wel een andere nog moeten gaan kleuren maar heb daar nu even geen tijd voor, ben lekker met andere dingen nog bezig.

vrijdag 28 mei 2010

De 1ste Challenge van Een hoop inspiratie challenge blog

Hallo allemaal
Vandaag is de 1ste challenge van start gegaan op Een hoop Inspiratie Challenge Blog en dit is mijn eerste opdracht als DT lid en het was heel leuk om dit te maken.
Het is de bedoeling dat je een mapje maakt n.a.v. de beschrijving van Madeliefjuh
{de beschrijving kan je hier vinden}
Wij hopen natuurlijk op veel deelnemers dus als je zin hebt om te freubelen doe dan gezellig mee en volgende week kan je dan onze gast designer worden

donderdag 27 mei 2010

House of Sketches SKETCH #26

Hallo Allemaal,
Met deze leuke sketch mochten wij deze week werken. En vandaag mag ik jullie mijn creatie van de 26ste sketch op House Of sketches laten zien. Dus kom maar snel kijken en doe gezellig mee. De maat van deze kaart is eens iets anders hij is 10 x 15 cm.

woensdag 26 mei 2010

DT-Lid van een hoop inspiratie challenge blog

Hallo allemaal
Ik wil jullie even vertellen dat ik en nog 2 andere dames gekozen zijn voor DT-Lid van een hoop inspiratie challenge blog. Ik vind het super gaaf om hier aan mee te werken. De eerste opdracht hebben we gelijk al binnen gekregen en die is erg leuk. Ik hoop dat jullie ook veel inspiratie hier kunnen opdoen.
Liefs Hetty

maandag 24 mei 2010

Doosje

Wat een heerlijke pinksterdagen hebben we gehad, maar heb toch lekker s-avonds zitten scrappen en heb 2 kaartjes zitten maken maar die mag ik nog niet laten zien en dacht ik ga ook nog het 8 kantige doosje maken want die kan ik jullie wel laten zien. Ik heb het heel eenvoudig gehouden door alleen maar de deksel te versieren, daarom heb ik de deksel even apart gefotografeerd zodat jullie hem beter kunnen zien.

zaterdag 22 mei 2010

L.O. van de scrapclub

Ik had een keer zin om mee te doen met de sketch L.O. Challene #05 van het Scrappers Challenge Blog, want ik vond hem wel erg mooi. Ik ben eerst even een tijdje aan het zoeken geweest voor papier voor deze foto en uiteindelijk kwam ik dit papier tegen wat nog in een I-Do Box zat van vorig jaar, maar waar ik nog niets mee had gedaan. Zo zie je het komt toch ineens van pas.

donderdag 20 mei 2010

House of Sketches SKETCH #25

Hallo allemaal
Ik mag vandaag mijn eerste kaartje wat ik gemaakt heb als DT lid van House of Sketches hier op mijn blog plaatsen en ben er wel heel erg trots op dat ik dit mag doen. De opdracht was heel erg leuk, we kregen 3 digistamps van Dulemba en daar moesten we er 1 van uitzoeken. Ik heb papier gebruikt van Basic Greay en de digi ingekleurd met mijn copics. Ik zou zeggen doe gezellig allemaal mee met deze leuke sketch en ga voor de sketch #25 kijken op het blog van House of Sketches

woensdag 19 mei 2010

AWARD

Ik heb vandaag weer een super gave AWARD gekregen en wel van 3 lieve blogvrienden, Ik heb hem gekregen van Regina, Lean en Peter. Je moet vertellen wat je denkt over 10 jaar nog te doen, nou ik hoop dan 73 jaar te zijn en hoop nog lekker veel te scrappen en gezond te zijn. Ik moet hem ook aan 10 andere mensen doorgeven maar dat vind ik veel te moeilijk als je zoveel lieve volgers hebt.
Dus lieve volgers neem hem maar lekker mee en zet hem op jullie blog, want jullie verdienen hem allemaal.
Ik heb hem nu ook van Louise gekregen en weer zeer vereerd daarvoor, bedankt Louise

dinsdag 18 mei 2010

Happy Birthday

Ik ben op het ogenblik weer helemaal voor de kaartjes en zag bij gekopcopic een berichtje staan dat je copics kon winnen, maar dan moest je wel een kaartje maken. Ik was er gisteravond aan begonnen maar het lukte niet zo en vandaag ging het ineens lekker en ben er best tevreden mee. Ik heb hem ook gelijk maar ingestuurd en nu kon ik hem ook op mijn blog zetten en aan jullie laten zien.

maandag 17 mei 2010

Dutch Card Lovers Challenge 45

Ik vond deze sketch van Dutch Card Lovers wel erg leuk dat ik dacht ik ga ook eens een keer meedoen en dit heb ik er van gemaakt

zondag 16 mei 2010

Kaartje met Distress-inkt

Al een aantal weken geleden is Angelique bij ons op de club in Den Bosch geweest voor een uitleg inkleuren met Distress-inkt. Toen we klaar waren kregen we allemaal materiaal voor dit leuke kaartje. Ik zag het niet zo zitten met distress en heb het al die tijd laten liggen, maar van de week ben ik het toch maar gaan kleuren. Dit is voor mij de eerste keer dat ik een kaartje met distress maak en ben benieuwd wat jullie van het resultaat
vinden.

vrijdag 14 mei 2010

Happy Birthday Kaartje

Zoals jullie al weten mag ik mij en nog 3 andere dames het nieuwe DT lid noemen van House of Sketches. Hier word elke week een sketch geplaatst en de winnaar mag dan voor een week Gast DT zijn.
Wij hopen dat jullie allemaal mee willen doen.
Deze sketch"24 is voor deze week, ik doe vanaf volgende week mee met het maken van de voorbeelden. Ik heb nu zelf ook deze sketch gemaakt omdat ik hem erg leuk vond maar ik doe verder niet mee.
Vandaag heb ik ook nog de 2de plaats gewonnen bij het Scrappers Challenge Blog en mag ik mij Guest-desinger voor challenge #06 noemen.

donderdag 13 mei 2010

YES, GEKOZEN TOT DT-MEMBER

Hallo lieve blogvriendinnen.

Voor ik naar mijn scrapvriendinnen ging voor onze wekelijkse crop-avond ben ik eerst nog even op mijn blog gaan kijken en wat zag ik, de uitslag was bekend van het DT-Memberschap van House of Sketches. Ik heb wel twee keer gekeken maar er stond toch echt dat ik was toegelaten tot het DT-Memberschap. Ik was natuurlijk super blij en mag mij vanaf nu DT-Member van House of Sketches noemen. Nu mag ik jullie ook mijn kaartje laten zien die ik hiervoor gemaakt heb.

dinsdag 11 mei 2010

Super mooie blog Award

Wauuuuw kijk eens wat een super mooie Candy ik heb gekregen van Nellie en wat voel ik me weer heel erg vereerd dat ik hem mag ontvangen. Het doet me altijd heel erg goed om zoiets te krijgen, maar wordt er ook wel verlegen van. Ik moet hem natuurlijk ook weer doorgeven maar dat vind ik veel te moeilijk omdat ik al zoveel volgers heb die regelmatig zulke lieve reacties achter laten dat ik hem liever geef aan al mijn trouwe en lieve volgers

maandag 10 mei 2010

Herfstboekje

Eindelijk heb ik mijn foto's van vorig jaar die we hebben gemaakt van ons uitstapje naar Doorn verwerkt. Dit model boekje vond ik er wel heel erg leuk voor. We waren die dag naar P&P geweest en hebben daar in de bossen heerlijk gewandeld en veel foto's gemaakt van paddenstoelen en natuurlijk van elkaar, in de gekste standen zoals we staan te fotograferen. Ikzelf vind het wel een heel leuk boekje geworden ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

zondag 2 mei 2010

Broers

Vanavond lekker zitten scrappen en heb eindelijk weer eens een l.o. gemaakt. Deze foto van onze zoons heb ik in het groot gehad in een lijst voor moederdag vorig jaar en nu vond ik het ook wel leuk om er een l.o. mee te maken. Het was al een hele tijd geleden dat ik een l.o. had gemaakt maar ik vond het wel weer heel erg leuk om dit te doen en zal zeker weer meer l.o.'s gaan maken

zaterdag 1 mei 2010

Doosje

Ik mag het nu aan jullie laten zien wat ik gemaakt hebt voor een scrapclubvriendin want die is vandaag jarig. Wij sturen altijd en kaart maar ik maak ook meestal een leuk doosje met iets lekkers erin. Ik ga zo lekker op de koffie bij haar en neem het mee en ben benieuwd hoe of ze het vind