zaterdag 27 februari 2010

Twee doosjes

En hier zijn dan de doosjes waar ik het in het vorige berichtje over heb gehad. Deze doosjes staan op mijn buro waar ik veel aan zit te scrappen. De doosjes heb ik van het zelfde papier gemaakt als de kaartjes. In 1 doosje bewaar ik mijn stempel afdrukjes en in de andere zit een boekje waar ik boodschappen of iets anders wat ik moet onthouden op kan schrijven. Ik kon het niet eerder op mijn blog zetten want vandaag ben ik de hele dag naar een workshop van Ine van Scrap-I-Do geweest en hebben daar een boekje gemaakt met glimmermist, het was heel gezellig en het was ook erg leuk om te doen. Ik ben nu nog foto's en andere dingetjes erin aan het plakken dus zodra het klaar is laat ik het jullie zien.

vrijdag 26 februari 2010

Twee kaartjes

Van de week was er weer een online crop kaarten maken met Tiets en deze werd gegeven door Christa en hij was weer erg leuk. Het bovenste kaartjes is van die online crop en de onderste heb ik daarna nog lekker even van het zelfde papier zitten maken. Ik ben ook bijna klaar met nog twee doosjes van het zelfde papier want ik ben eerst eens even alles aan het opmaken, want de beurs komt er weer aan. De stempels heb ik natuurlijk weer ingekleurd met mijn copics alleen zijn de kleuren iets donkerder omdat ik niet precies de kleur had en heb vandaag er nog maar weer een paar bijbesteld.

dinsdag 23 februari 2010

Kaartje voor Candy

Bij Angelique kan je een blog Candy winnen maar de voorwaarde was dat je een leuk kaartje naar haar opstuurd. Ik was het al weer bijna vergeten maar gisteravond dacht ik er ineens aan en ben gauw aan de slag gegaan. Hij ligt nu kaar om op de bus te doen dus ik dacht dan kan ik hem ook wel gelijk op mijn blog zetten.

woensdag 17 februari 2010

Verjaardagskaartje

Ben weer lekker bezig geweest ik moet volgende week 10 kaartjes versturen naar diverse clubs, maar die liggen allemaal al klaar. Dit kaartje heb ik gemaakt voor iemand van onze scrapclub en die doet nooit bloggen dus ik dacht dan kan ik het wel even hier laten zien. Ik vind het zelf wel een schatje geworden dus ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ga nu van de week mijn boek afmaken van mezelf ik moet alleen nog alle foto's inplakken en natuurlijk een beetje versieren zodra dit klaar is zal ik het jullie laten zien.

maandag 15 februari 2010

Weer twee kaartjes

Ik heb weer een paar kaartjes zitten maken maar kan er maar twee op mijn blog zetten de andere zijn voor mensen van ons clubje en die kijken regelmatig op mijn blog en dan is het niet leuk dat ze hem al hebben gezien. Ze zijn misschien wat eenvoudig maar vond ze toch wel leuk om te plaatsen. Ik wil nu toch weer eens iets anders gaan maken want ik heb nog verschillende boekjes liggen die afgemaakt moeten worden. Kaarten maken vind ik wel heel erg leuk maar ik heb niet zoveel mensen die ik een kaart stuur, eigenlijk zou ik ze willen verkopen maar moet nog een website hebben. Mijn zoon wil hem wel gaan maken maar moet eerst nog de website van zijn broer afmaken en die is belangrijker omdat dat voor het eigen bedrijf van onze zoon is.

Free digi giveaway

Eén van deze twee schattige meiden kun je gratis krijgen bij Instylestampsblog.
Je moet melding maken op je blog van deze free digi giveaway en dan een email sturen welke van de 2 je zou willen. Ik vind Miko wel heel erg leuk de andere vind ik ook erg leuk maar ja je moet kiezen
http://instylestampsblog.blogspot.com

vrijdag 12 februari 2010

Copic Boekje

En hier is hij dan het copic boekje dat ik vorige week bij Angelique heb gemaakt. We hadden daar een workshop inkleuren met copics en dat was helemaal geweldig en we hebben heel veel geleerd. Zoals je ziet ga je verschillende technieken toepassen op voorbeeldjes en daar staan dan gelijk de nummers van de copics bij. Het boekje was natuurlijk niet helemaal af en dat heb ik nu gedaan en het stempeltje heb ik natuurlijk ingekleurd met de copics.

donderdag 11 februari 2010

Kaartjes

Ik heb gister avond heerlijk zitten scrappen en weer wat kaartjes afgemaakt. De bovenste is het kaartje dat ik naar Sandra Strijland heb gestuurd en de andere liggen nu alvast klaar voor de volgende verjaardagen van mensen van forums waar ik aan mee doe. Vandaag is weer zo'n lekkere dag om te scrappen en vanavond hoop ik dat het weer beter is zodat ik naar Den Bosch kan naar onze scrapclub want daar komt Angelique een workshop voor ons geven van inkleuren met distress-inkt. We hebben er erg veel zin in. Vandaag hoop ik het boekje af te maken van de workshop die ik vorige week gevolgd heb bij Angelique en dit was inkleuren met copics. Als hij af is zet ik hem hier weer op mijn blog.

dinsdag 9 februari 2010

Verjaardagskaartjes

Ik heb gisteravond heerlijk zitten scrappen en bijna 4 kaartjes gemaakt. Ik laat er maar 2 zien want 1 heb ik net op de bus gedaan voor Sandra Strijland die morgen jarig is en deze gaan naar andere jarige toe die van de week jarig zijn en volgens mij niet op mijn blog komen en anders hebben ze pech en hebben ze ze al gezien. Vanmiddag ga ik de vierde nog inkleuren en dan is hij ook af. IK hoop er nog meer te gaan maken want over twee weken moet ik er 8 af hebben dus heb nog wel wat te doen. De bovenste doet ook mee met de Club Freubelen

zondag 7 februari 2010

Nog een kaartje

Ik heb vrijdag dit kaartje gemaakt voor de club Scrapfun. Ik kon het niet eerder laten zien want mijn zus en zwager zijn het weekend hier geweest wat heel erg gezellig was en dan heb je geen tijd om te bloggen dus heb net alles even ingehaald en iedereen weer bezocht.

donderdag 4 februari 2010

Uitdaging Valentijn

Bij Annette van Creafarm kan je een Digistamp krijgen van Jolanda en dan kan je meedoen met de wedstrijd "Uitdaging Valentijn". Ik heb helemaal niets met valentijn maar ik vond de digistamp zo heel erg leuk dat ik toch maar een kaartje ben gaan maken. Ben weer heel benieuwd naar jullie reacties want dat doet me altijd zo goed.

woensdag 3 februari 2010

Kaartje voor de februari wedstrijd bij Tiets

Ik heb gisteren weer lekker zitten scrappen en dacht ik ga eens mee doen aan de wedstrijd van februari bij Tiets. Ik vond het een hele leuke sketch en dit heb ik ervan gemaakt. Ik vind hem wel lekker fleurig want daar knap je lekker van op met dit weer.

maandag 1 februari 2010

Sol kaartje van Tiets

He he eindelijk is mijn Sol kaartje van vorige week af. Ik ben een weekje niet zo lekker geweest en had ook geen zin in scrappen. Ik heb wel mijn blog bijgehouden want dat vind ik gewoon heel erg leuk. Ik had het kaartje dinsdag af op het inkleuren na en dat heb ik nu vandaag weer lekker zitten doen en hier is hij dan. Ik vind de foto niet zo mooi want de haren lijken wel rood gekleurd terwijl in het echt de haren mooi bruin zijn. Misschien moet ik morgen overdag nog eens proberen een foto te maken.Ik moet van de week nog meer kaartjes gaan zitten maken want ik heb deze veertien dagen veel verjaardagen van diverse sites waar ik aan mee doe dus jullie zullen er nog wel wat voorbij zien komen.