donderdag 31 december 2009

Nieuwjaar

Ik wil iedereen een hele fijne jaarwisseling wensen en voor 2010 een heel gelukkig, gezond en gezellig creatief 2010 Ik hoop dat we in het nieuwe jaar weer heel veel inspritatie kunnen opdoen van elkaar

dinsdag 29 december 2009

Laatste kerstkaartje

Ik heb nog lekker zitten freubelen want ik had nog geen kaartje gemaakt voor mijn oud collega's. Ik zou voor de kerst nog even koffie gaan drinken bij ze op het werk maar ben toen in de winkel gevallen en heb mijn knie behoorlijk gekneusd dus kan geen trap lopen, Nu kan ik weer een beetje auto rijden en wil deze kaart morgen even afgeven aan de balie zodat zij hem boven kunnen brengen, Ik heb er maar geen kerst meer opgezet maar een label met uitleg waarom hij er nu pas is en ga in het nieuwe jaar nog een keer koffie drinken en dan sluit ik het helemaal af.

donderdag 24 december 2009

Bloemstukje gekregen van mijn scrapclub

Ik had met mijn man vanmiddag boodschappen gedaan en toen ik terug kwam lag er een briefje in de bus van een bloemist en wat was ik verrast toen ik het hele mooie bloemstukje zag dat bij de buren was afgegeven, maar vooral toen ik las van wie we dit hebben gekegen. Dit mooie boeket hebben wij van mijn scrapclubje gekregen omdat wij zondag 40 jaar getrouwd hopen te zijn. Ik vind het zo erg leuk dat ik het met jullie wilde delen.

maandag 21 december 2009

Fijne Feestdagen

Ik wil vanuit Hedel al mijn volgers en ook de mensen die regelmatig toch op mijn blog komen hele fijne feestdagen en een heel goed scrapjaar 2010 wensen. Ik heb in een hele korte tijd zoveel volgers gekregen waar ik heel blij mee ben en die ikzelf ook echt regelmatig volg. Deze foto is vanuit onze woonkamer genomen en de konijnenhokken die er staan heeft mijn man gemaakt en die zijn te koop. Jullie zien dat wij gelukkig allebei een heerlijke hobby hebben. Ik neem geen blogpauze hoor want ik ga gewoon lekker verder met iedereen volgen.

woensdag 16 december 2009

Mijn laatste kerstkaartje voor 2009

En hier is dan mijn laatste kerstkaartje wat ik jullie nog beloofd had, Het is het kaartje voor onze jongste zoon en heb daar een plaatje van zijn hond voor genomen, ik vond het echt wel bij dit kaartje passen. Ik heb ze nu allemaal klaar liggen om ze morgen op de post te doen en nu kan ik lekker weer met het boekje verder gaan dat dit jaar ook nog klaar moet zijn.

dinsdag 15 december 2009

kerstkaartjes

Ik ben bijna klaar met de kerstkaartjes. Dit zijn er nog twee die zijn voor mijn zoon en voor mijn vriendin. De bovenste voor mijn zoon en de onsterste voor mijn vriendin. Ik maak deze drie hetzelfde wat ik anders nooit doe maar vind hem zo leuk en toch zijn ze alledrie anders. Ik ben nu aan de laatste bezig voor mijn andere zoon en die zal ik morgen nog plaatsen en dan stop ik ermee

vrijdag 11 december 2009

Een mooie Award

Deze mooie Award heb ik gekregen van Tineke en Tiny. Wat was ik weer verrast om dit te lezen want ik vind het altijd een hele eer om een Award te krijgen. Dank je wel Tineke en Tiny.
Ik heb hem nu ook van Corrie gekregen en voel me weer heel vereerd en ben weer erg blij, bedankt Corrie

Hiervoor moet ik 5 dingen vertellen waar ik gek op ben...

* Ik ben gek op mijn gezin
* Ik ben gek op scrappen
* Ik ben gek op bloggen
* Ik ben gek op mijn macbook
* Ik ben gek op lekker weggaan en lekker eten

Deze Award mag ik aan 5 bloggers doorgeven.
Ik geef hem door aan

http://sharonskardzkorner.blogspot.com
http://sjakvk.blogspot.com
http://scrapselsfromlean.blogspot.com
http://madeliefjuh.blogspot.com
http://scrapaloes.blogspot.com

Het liefst zou ik hem aan al mijn volgers willen geven maar mag er maar 5 kiezen en dat vind ik wel heel erg moeilijk

donderdag 10 december 2009

Verjaardagskaartje

Gisteren heb ik dit mooie verjaardagskaartje ontvangen van Ilonka en daar wil ik haar natuurlijk heel hartelijk voor bedanken, Ilonka ik laat hem lekker op mijn kast staan tot dat ik op 27 december jarig ben, maar kan er nu al lekker van genieten. Ik hoop dat er nog wel een paar meer bijkomen want we hopen op die dag ook 40 jaar getrouwd te zijn.

donderdag 3 december 2009

Stoffen boekje

Afgelopen zondag ben ik met vier andere dames van onze club naar de Scrapheap geweest voor een workshop die gegeven werd door Hanneke (sommige zullen haar kennen van Scrapsite). Het was een heel gezellige workshop waar je lekker met de naaimachine aan de gang kon. Mijn onderwerp werd Gouda omdat ik daar pas en dagje naar toe ben geweest, De foto's zijn op canvas geprint en dit is het resultaat geworden,