zaterdag 31 oktober 2009

Kado voor mijn pre-pensioen

Dit schilderij heb ik van mijn collega's gekregen omdat ik afgelopen donderdag afscheid heb genomen van mijn werk bij Dixons. Er was onder de collega's gevraagd wie is er creatief, maar dat was er niemand, want als er iets was werd ik altijd ingeschakeld om iets te maken wat ik erg leuk vond. Maar 1 collega heeft toch iets gemaakt en ik vind het echt heel erg leuk hoe ze het heeft gedaan. Ik heb er 14,5 jaar met heel veel plezier gewerkt, maar door mijn rugproblemen heb ik nu gebruik gemaakt van het pre-pensioen. Dus ik mag nu lekker met mijn man gaan genieten van onze vrije tijd en zal zeker ook veel meer tijd gaan besteden aan scrappen.

woensdag 28 oktober 2009

Sol kerstkaartje

Ik heb vanavond meegedaan met een Sol die gegeven werd door Mirjam. Ik zou eerst niet meedoen want ik had hoofdpijn maar ik ging toch wel even meekijken en ben toen toch maar lekker heel rustig aan de slag gegaan en hij is afgekomen. Ben benieuwd hoe jullie hem vinden.

dinsdag 27 oktober 2009

Verjaardagskaartje

Een vriendin van onze zoons is morgen jarig dus ik dacht daar moet ik toch wel even gauw een kaartje voor gaan maken. Alvast bedankt voor het langskomen vindt het altijd zo leuk en lief als jullie een reactie achter laten.

maandag 26 oktober 2009

Kerstkaartje

Ik zag bij iemand op haar blog een leuke kaart staan die was gemaakt bij de SOL van kaarten maken met Tiets en ik vond hem zo leuk dat ik hem ook ben gaan maken. Ik had gisteravond heel even een beetje zin en toen hij klaar was was het wel weer genoeg. Ik hoop van de week weer wat meer te kunnen doen het gaat gelukkig weer iets beter.

zaterdag 24 oktober 2009

Mijn prijs van Lenet

Gisteren heb ik mijn prijs van de Blog Candy van Lenet ontvangen. Hij is erg mooi, moet alleen nog gaan nadenken wat ik ervan ga maken. Nu even nog niet, want ik ben niet helemaal lekker, wat griep verschijnselen en geen fut nu. Maar ik wilde jullie toch even laten zien wat ik gekregen heb

woensdag 21 oktober 2009

Zomaar

Vanmiddag lekker even een kaartje zitten maken voor een collega die het nu heel moeilijk heeft omdat haar man erg ziek is. Dus willen we met z'n allen een kaartje sturen om te laten zien dat we met haar meeleven

zaterdag 17 oktober 2009

Ik heb deze Blog Candy gewonnen

Deze blog-candy is van Lenet en zodra deze binnen is dan wordt de winnaar bekend gemaakt, dit stond op het blog van Lenet. En wat zag ik ineens ik had hem gewonnen. Lenet heel hartelijk bedankt ik ben er heel erg blij mee en ga er zeker iets moois mee maken

Een mooie Award


Daar ik een heerlijk weekje ben wezen varen met het schip de Azolla door Nederland kwam ik dit berichtje pas vandaag tegen.

Van Sandra, Dithny, Annemarie, Mildred en Sylvia heb ik deze award gekregen

De bedoeling is dat je 10 eerlijke dingen over jezelf verteld en de gever hartelijk bedankt.
Daarom wil alle vier de dames heel hartelijk bedanken voor deze mooie Award , ik ben er weer heel erg blij mee.
Leuk dat jullie aan me gedacht hebben.

1: Ik in december 40 jaar getrouwd hoopt te zijn
2: Ik twee schatten van zonen heb
3: Ik helemaal verslaafd ben aan scrappen
4: Ik elke donderdagavond met een heel gezellig damesclubje ga scrappen
5: Ik hoop over 14 dagen lekker met de vut te gaan en dan meer tijd te hebben om te scrappen
6: Ik helemaal verslaafd ben aan mijn laptop en daar uren achter kan zitten
7: Ik het leuk vind om te bloggen want er wordt overal zulke mooie dingen gemaakt
8: Ik gek ben om zondags lekker met de auto weg te gaan met mijn man
9: Ik het heerlijk vindt om lekker thuis te zijn en om dan van alles te genieten
10: Ik het heerlijk vind om met de hond van onze zoon te gaan wandelen

Deze Award wil ik doorgeven aan:

Jacqueline, Caroline, Andrea, Janny, Linda en Sharon

zaterdag 10 oktober 2009

Dagje Gouda

Ine van Scrap-I-Do geeft weer de I-do-Box uit en dat is 4 x per jaar. Vorige week zaterdag was het weer zover en hebben toen gelijk een hele erge leuke crop-dag gehad. De box is weer erg leuk. Er zat materiaal in voor een project en een layout. Het project is nog niet helemaal af maar vandaag heb ik de layout afgemaakt en over een weekje ga ik het project afmaken, na mijn vakantie.

woensdag 7 oktober 2009

Ik heb weer lekker een kaartje zitten maken dit keer eens iets anders. Vrijdag is er iemand van ons scrapclubje jarig en dan sturen we allemaal een kaartje op. Zij is nog niet een volger van mijn blog daarom kan ik hem hier lekker plaatsen. Het papier is van Eline Vintage wat ik een beetje bewerkt heb met destressinkt, ook de bloemetjes en het kant heb ik daar mee bewerkt. Het meisje is een poezie-plaatje. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

donderdag 1 oktober 2009

Kerstkaartje

Vanavond hadden we weer onze gezellige crop-avond in Den Bosch en heb daar dit kestkaartje zitten maken. Ik vond hem zelf best wel leuk en dacht ik zet hem toch nog maar even op mijn blog om het met jullie te delen