woensdag 30 september 2009

Weer zomaar een kaartje

Ik ben weer lekker aan de slag gegaan met papier van Basic Grey want ik vind dat zo'n mooi papier en dit is het geworden, ben benieuwd hoe jullie hem vinden

dinsdag 29 september 2009

Zomaar een kaartje

Ik heb weer lekker een kaartje zitten scrappen. Dit kaartje kan je voor verschillende doeleinde gebruiken voor verjaardag of voor een zieke en natuurlijk ook zomaar voor iemand. Ik zoek nu nog een stempel met beterschap erop want dat moet er alleen nog opgemaakt worden maar voor een verjaardag kan je gefeliciteerd erop zetten. Ik heb hem gemaakt van het mooie papier van Basic Grey.

zondag 27 september 2009

Kerstkaartjes

Ik heb vandaag lekker zitten scrappen en ben aan de kerstkaartjes begonnen. Ik heb er al een stelletje af maar zet er maar twee hier neer, want anders kunnen er mensen zijn die ze dan al zien omdat ze ook hier komen kijken.

donderdag 24 september 2009

THE CIRCLE OF FRIENDS AWARD!!

Vandaag weer een hele mooie Award gekregen van Joyce . Joyce hartstikke bedankt ervoor, ik ben er heel erg blij mee. Ik kwam er ineens achter dat ik heb gisteren ook nog van Wendy heb gekregen. Wendy ook jij heel erg bedankt.Ik geef hem graag door aan: Metsje, Katja, Caroline, Cora en Anneke en verder aan alle bloggers die mijn blog bezoeken.

dinsdag 15 september 2009

Familie Album

Het heeft even geduurd voor ik weer wat op mijn blog kon plaatsen want ik ben met een behoorlijk project bezig. Ik ben een boek aan het maken van ons gezin, vanaf dat ik mijn man leerde kennen tot nu. Het boek is nog niet helemaal af er moeten hier en daar nog wat datums geplaatst worden en het laatste blad moet nog gedaan worden maar wilde toch alvast iets laten zien aan degene die mijn blog volgen.

maandag 7 september 2009

Nesties

Vandaag eerst even mijn boekje voor de nestabilities afgemaakt. Op scrapcorner hadden ze een werkbeschrijving hiervan en dat vond ik toch wel een heel leuk idee om zo de nestabilities op te bergen. Alleen moet ik nog even een grotere ringband voor de zutter halen want ik had alleen nog dit kleine stukje in deze maat maar vond het toch leuk om hem alvast te plaatsen.