vrijdag 31 juli 2009

Onze Familie

Ik ben weer lekker bezig om een boekje te maken van het model cupcake. Ik vind het model zo leuk vooral voor deze erg oude foto's. Het zijn foto's van onze familie van mijn vaders kant. Ik heb nu de helft af en dacht ik ga ze maar alvast op mijn blog zetten en als het klaar is zet ik de rest er ook nog bij.Het papier is van Jillibean en natuurlijk zijn de swirls weer van kurk.

maandag 27 juli 2009

Sony HX1

Na lang wikken en wegen en verschillende fototoestellen te hebben uitgeprobeerd ben ik er toch uitgekomen. Vorige week heb ik dus mijn nieuwe fotocamera gekocht en het is de Sony HX1 geworden. Wat een fijn toestel en wat een mooie scherpe foto's kan je ermee maken. Je kan er ook panorama foto's mee maken zoals deze

vrijdag 24 juli 2009

Shabby Secret Boekje

Lekker van de week zitten scrappen en mijn Shabby Secret boekje afgemaakt. Het was best veel werk maar wel heel erg leuk om te doen. De foto's die ik heb gebruikt zijn van de dag van de workshop, Ik heb ook de naaimachine gebruikt die volgens mij al 10 jaar niet door mij gebruikt was maar ga hem zeker meer gebruiken. Ik zal zeker meer met stofjes enzo gaan werken want dat is toch wel heel erg leuk en weer eens iets anders.

zaterdag 11 juli 2009

Deze Award heb ik van Lenet gekregen wat ik best wel een hele eer vind en moet hem eigenlijk aan mensen doorgegeven en dat wil ik dus ook heel graag doen en dat zijn:



* Annette's hobbyblog
* Sandra's Scrapsels
* Cora-nummer23
* Scrapson.blogspot
* Hobbyboxwil
* JP scraps
* en verder aan degene die
  mijn blog bezoeken

dinsdag 7 juli 2009

Tasje

Ik wilde iemand een aardigheidje geven en dacht ineens ik kan zelf wel iets maken en er lekkere snoepjes in doen en dit is het resultaat geworden

Labelpurser

Bij Scrapdelight was er eens een hele dag van alles te doen via de computer en daar kwam ook dit project voorbij. Bij ons op het werk ging er ineens iemand weg en toen heb ik dit project gemaakt met foto's van onze afdeling. Ze vond het wel heel leuk. Ik heb papier gebruikt van Bo Bunny.

zondag 5 juli 2009

Shabby Secret

Gisteren heb ik met drie dames van onze scrapclub een workshop gedaan bij Scrapdelight.
Corina gaf die worksop en het was een Shabby Secret boekje.
Het was een geweldige dag die goed verzorgd was door Michelle en haar moeder.
Op de terug weg moest er natuurlijk nog wel iets lekkers genuttigd worden en zijn in Zaltbommel op een terras beland waar we heerlijk hebben gegeten.